Home » Blog » HSP » 3 belangrijke tips om je als HSP-er in een grote stad staande te houden
HSP-er in Rome

3 belangrijke tips om je als HSP-er in een grote stad staande te houden

door | 9 jun, 2019 | HSP, Reiki

Rome, wat ben je druk

Maar zo mooi

Jolanda en ik zijn in het voorjaar een lang weekend in Rome geweest. We hebben het heerlijk gehad, maar oh wat was het druk. Daarom hebben we voor jou 3 belangrijke tips om je als HSP-er staande te houden in een grote stad.

Als HSP-er-er heb ik altijd moeite gehad met drukte en grote menigten. Het zoog me helemaal leeg en ‘s avonds lag ik uitgeput op de bank. Daar tussendoor werd ik chagrijnig en was ik geen aangenaam gezelschap. Herkenbaar?

Pas een paar jaar weet ik dat ik HSP (hooggevoelig) ben en vielen voor mij de puzzelstukken op zijn plaats. Ik snapte ineens waarom ik niet naar de kantine op school ging, waarom ik niet naar concerten ging, waarom vriendinnen mij qua energie volledig leeg konden zuigen. En vergeet de pretparken niet. Al die mensen die door elkaar heen krioelen. Brrrrr.

En toen ineens was daar Reiki.
Zoals ik al vaker heb gezegd heeft Reiki mijn leven totaal veranderd. In positieve zin. Ik leef nu MIJN leven en sta in mijn eigen kracht. Natuurlijk loop ik nog tegen dingen aan, maar ik kom steeds dichter bij mijn kern. Mede dankzij Reiki.

Vanaf het moment dat ik met de Reiki cursus begon heb ik ook geleerd mezelf af te sluiten voor andermans energieën. Dat ging natuurlijk met vallen en opstaan. Het is niet zo dat dat van de ene op de andere dag lukte, maar ik merkte wel verbetering. En dan nu afgelopen dagen in Rome. Wow. Wat ging me dat goed af. Ik was hele dagen vrolijk en de moeheid ‘s avonds kwam van het vele lopen en niet door andermans energieën. Echt zo bijzonder.

Nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik dit heb gedaan…..

Ik weet niet of je al eens in Rome bent geweest. Zo ja, dan herken je de drukte. Zo nee, het is er heel druk. En dan bedoel ik ook echt heel druk. Van vrienden hadden we al de tip gekregen om online kaartjes te kopen zodat je niet in de rij hoefde te wachten. De tip van harte genomen en kaartjes online geboekt, En wat hadden ze gelijk. Lange rijen. Rijen waar mensen gerust ruim een uur in stonden. Je kon in het Vaticaan letterlijk over de koppen lopen (zie foto). Als sardientjes door sommige gangen heen. Ook in het Colosseum en de St Pieter was het mega druk. En dat niet alleen: ook in de metro en bus stond je als haringen in een ton.
Ik heb in mijn leven heel veel gereisd en als ik ergens kwam waar het zo druk was ging ik niet eens naar binnen. Hoe graag ik het ook wilde zien.

En nu, nu was het anders. Zo ontzettend gaaf om te merken hoe goed het werkte. Niet alleen bij mij, maar ook bij Jolanda. Onze wapens: aarden, afsluiten, Reiki en een magneethart.

  • Magneethart bij ons dragen
  • Meerdere keren per dag goed aarden (voeten stevig op de grond en een koort diep de aarde in visualiseren)
  • Een energetische bubbel om ons heen creëren. De wal van kristal werkte erg goed. “wal van kristal sluit om mijn heen, laat niets door dan licht alleen”. Terwijl je dat zegt bouw je een kristallen iglo om je heen, van onder je voeten tot boven je hoofd.
  • Aura intrekken bij veel mensen om je heen
  • Reiki geven als je een rustig momentje hebt (metro, wc)

En de Engelen waren constant bij ons. Overal in de stad zag je ze. Op ieder gebouw was er minstens 1 te vinden. Een wit veertje op de grond, dubbele getallen en toen we vanavond ter afsluiting nog even in Almere uit eten gingen zaten we onder een schilderij van Engelen. Toeval bestaat niet.

Roma, grazie mille per tutto

Knuffel
Mariëlle

P.s. wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met me op.

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin