Inwijdingen A-C

Ik geef de inwijdingen persoonlijk aan je door
boek direct

Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Vandaar dat alle betaalde inwijdingen door mij persoonlijk worden doorgegeven (via beeldbellen, webinar of live in mijn praktijk). Dit geeft je de mogelijkheid om na afloop ervaringen te delen.

Bij alle inwijdingen zit tevens een handleiding en een certificaat.

Aartsengel Michael

Archangel Michael’s Blue Cape €37,- *nieuw*

Een krachtige, beschermende cape om je heen die 3 dagen blijft zitten. Alles wat negatief op je af komt wordt getransformeerd.

Aartsengel Michael

Archangel Michael’s Blue Crown €37,- *nieuw*

Een hele hoge frequentie energie die verbonden is met je kruinchakra. Hierdoor heb je een betere verbinding met het Engelenrijk. Om boodschappen te ontvangen en begrijpen.

Aartsengel Michael

Archangel Michael’s Blue Mist €37,- *nieuw*

Deze inwijding helpt je je fysieke lichaam te helen. Geeft ons immuunsysteem een boost en mentale kracht. Maak een spray en gebruik het in je Aura. Het maakt je vrolijker.

Aartsengel Michael

Archangel Michael’s Sphere of Wisdom €37,- *nieuw*

Een energie bal van wijsheid. Hiermee reactiveren we de wijsheid van vorige levens. De wijsheid die onze ziel bij zich draagt. Het transformeren van onszelf qua wijsheid.

Aartsengel Michael

Archangel Michael’s Wand €37,- *nieuw*

Een hele krachtige energie om negatieve energie te verwijderen. Alsof je een echte kristallen toverstaf hebt. Snel en sterk. Snijdt onnodige banden door. Negatieve energie gaat naar het licht.

Aartsengel Michaël pakket €111,- i.p.v. €185,-

(alle 5 inwijdingen van Aartsengel Michaël)

Aartsengel Raphaël

Archangel Raphael €37,-

Een mooie inwijding om je te verbinden met Aartsengel Raphaël. Heel fijn om jezelf of een ander een mini-healing te geven.

Aartsengel Raphaël

Archangel Raphael’s Green Ray €37,-

Speciaal voor healers. Deze inwijding helpt je cliënt om zich te openen voor de healing en om open te staan voor hulp uit het Engelenrijk.

Aartsengel Raphaël

Archangel Raphael Green Sphere €37,-

Deze inwijding helpt je bij het helen van trauma’s en leegtes op zelfliefde gebied. Zelf-heling & Zelfliefde.

Aartsengel Raphaël

Archangel Raphael’s Healing Hand €37,-

Deze inwijding transmuteert alle negatieve gedachtenvormen of blokkades. Het is een kalmerende en rustgevende energie. Voel de hand van Raphaël.

Aartsengel Raphaël

Arrow of Archangel Raphael €37,-

Deze inwijding geeft je een dieper inzicht in datgene wat je echt wilt in je leven, of op een bepaald moment.

Aartsengel Raphaël healing pakket €111,- i.p.v. €185,-

(alle 5 inwijdingen van Aartsengel Raphaël)

Akashic Records Flush

Akashic Records Flush Empowerment €17,-

De Akasha Kronieken slaan alles op over een individu. Het bevat alle informatie over de ziel gedurende diens reis.

Negatieve levenservaringen en negatieve karma kan met deze inwijding gereinigd worden zodat de ziel niet langer de negatieve programmering hoeft mee te dragen.

Arrow of Mother Earth

Arrow of Mother Earth €27,-

Verbetert de Kundalini energie stroom en onze verbinding met moeder Aarde. De lichtpijl (arrow) gaat vanuit het hart van moeder Aarde je basis chakra in, dan langs al je chakra’s om via je kruin chakra weer naar buiten te gaan.

Blokkade Breker Reiki

Blokkade Breker Reiki €17,-

Blokkades hopen zich op in je energievelden totdat ze onze energiestroom volledig kunnen blokkeren. Deze krachtige inwijding helpt blokkades te doorbreken waardoor de energie weer volop kan stromen.

Body pH Balancing

Body pH Balancing €17,-

Veel mensen hebben een verzuurd lichaam. Dit zorgt voor heel veel klachten. De ideale pH van het menselijk lichaam is licht alkalisch (pH van 7,0 tot 8,0). Deze inwijding kan je helpen om de pH van je lichaam in balans te houden.

 

Copper Reiki inwijding

Copper Reiki €37,- *nieuw*

Dit is een geweldige mix van Universele levenskracht en de essentie van Koper. Goed voor het immuunsysteem, healing, bescherming, aarden. Daarnaast is koper antibacterieel. Het versterkt ook ‘energy tools’.