Inwijdingen D-F

Ik geef de inwijdingen persoonlijk aan je door
boek direct

Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Vandaar dat alle betaalde inwijdingen door mij persoonlijk worden doorgegeven (via beeldbellen, live webinar, automated webinar of live in mijn praktijk). 

Bij alle inwijdingen zit tevens een handleiding en een certificaat.

Dangerous Virus Protection

Dangerous Virus Protection €19,-

Deze energie helpt je om meer beschermd te zijn tegen virussen. Daarnaast helpt het je om je Aura sterk en gezond te houden.

Depression Flush

Depression Flush €19,-

Deze energieke empowerment helpt je om verstopte emotionele energie die tot depressie leidt te breken. Het verhoogt de energie zodat diepe heling mogelijk is.

Derde Oog Spirituele Empowerment

Derde Oog Spirituele Empowerment €19,-

Deze inwijding verbindt je met Spirit en opent je derde oog, zodat je duidelijk spirituele berichten kunt ontvangen. Het verbetert je intuïtie en versterkt je instinct.

Dolfijn Reiki

Dolfijn Reiki gratis

De dolfijnliefde is ontzettend groot, energie is sterk en liefdevol. We hoeven niet perse met dolfijnen te spelen en zwemmen om hun kracht en energie te voelen.

Deze inwijding wordt alleen via een webinar doorgegeven. Inclusief toegang tot de membershipsite met 2 dolfijn meditaties, een dolfijn knuffel en de dolfijn ademhalingstechniek

Etherische Accupunctuur

Etherische Accupunctuur €19,-

Deze inwijding biedt de mogelijkheid om etherische accupunctuurnaalden te plaatsen in mens of dier. Deze etherische naalden zullen hetzelfde effect hebben als fysieke naalden.

Fairy Realms Reiki

Fairy Realms Reiki gratis

Deze energie richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen, aarden en het onderhouden van contacten tussen mens en het Feerijk.

Deze inwijding wordt alleen gegeven via een webinar.

Flame of Universal Love

Flame of Universal Love gratis

Deze inwijding komt van verheven Meester St. Germaine. De energie wordt gehaald uit de pure liefde. 

Deze inwijding wordt alleen gegeven via een webinar.

Full Moon Release Empowerment

Full Moon Release Empowerment €19,-

Deze inwijding kan je helpen bij het loslaten van alle vormen van negativiteit. Alles wat je niet meer nodig hebt kun je loslaten. Een bevrijdend gevoel.

Vooropleiding: Reiki 2 of gelijkwaardig

Full Spectrum Healing

Full Spectrum Healing €19,-

Deze inwijding wordt over de handen door gegeven. FSH bevat het volledige spectrum aan licht en doordat het alle kleuren omvat kun je alle niveaus healen. FSH helpt je bij het loslaten.