Een geschenk voor jezelf.

De Rite van de Baarmoeder wordt omschreven als een geschenk voor alle vrouwen. Het is een inwijding die zowel een heling als een zegening is waarmee de vrouwelijke kracht wordt gereactiveerd.

Hoe kan ik zo’n mooi ritueel in het kort omschrijven? Ik heb hem zelf als heel bijzonder ervaren. Tijdens de hele rite voelde ik een diepe verbondenheid. Een zachte, liefdevolle energie. De manier om onverwerkte gevoelens (angst, niet goed genoeg zijn, niet waardevol zijn, boosheid) los te laten werkte super, en de ruimte die daardoor vrij kwam heb ik op mogen vullen met liefde en kracht.
Ik voelde me licht en gevuld met warmte toen ik naar huis ging. En een gevoel van: dit gun ik iedere vrouw! Dus ook jou!

  • Heb jij het gevoel dat je pijnen meedraagt van je (groot) moeder?
  • Heb je overtuigende gedachtes die je los wilt laten?
  • Heb je een kwetsuur opgelopen waardoor je vrouwelijke kracht voor een deel verloren is gegaan?
  • Voel je een leegte na het verwijderen van je baarmoeder?
  • Heb jij andere mindere ervaringen met je baarmoeder?

Dan is deze avond zeker voor jou!

Deze avond beginnen we met een Reiki behandeling voor je baarmoeder waardoor het ritueel krachtiger kan inwerken.

Verder gaan we op een liefdevolle manier loslaten. Alles wat je meedraagt uit dit leven en uit vorige levens. Alles wat je meedraagt uit je vrouwenlijn, overgedragen van moeder op moeder. Ik draag de Rite aan je over.

Jouw gevoel van liefde, eigenwaarde en zelfvertrouwen zal na de Rite weer gaan stromen. Een hele mooie avond die eigenlijk iedere vrouw 1x in haar leven gedaan moet hebben.

De meeste vrouwen merken bij het loslaten pas hoeveel pijn en angst ze gedragen hebben. Vervolgens ervaren ze dat ze groeien in kracht en in een productieve en creatieve flow terecht komen.

Er zijn vrouwen in de overgang, die geen libido meer hadden, maar na de rite kwam deze weer terug. Vrouwen zonder baarmoeder voelen dat er een leegte is opgevuld. Ze voelen zich heel en compleet.

Veel vrouwen merken dat ze nu eindelijk hun plek innemen en gaan doen, wat ze al lang willen doen.

Wereldwijd hebben honderdduizenden vrouwen de Rite inmiddels ontvangen en vrijwel elke vrouw heeft daarbij een bijzonder verhaal.

Ik wil daarom jou, ongeacht waar je jezelf bevindt in jouw cyclus uitnodigen om jezelf en elkaar het geschenk van de Rite te geven.

Investering in jezelf €47,-

Bron o.a. www.definest.nl

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren.
De baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven”

Ik schrijf deze recentie om iedereen te laten weten hoe blij & enthousiast ik ben over de  “Rite van de baarmoeder” die ik afgelopen woensdag heb mogen ervaren.
Ook al dacht ik dat ik een heleboel uit het verleden had losgelaten, toch kom je er op deze bijzonde avond achter hoe diep nog onverwerkte emoties verborgen liggen.
Met hele mooie en liefdevolle rituelen kwamen nog vele emoties met tranen los.

Na afloop voelde ik een opluchtig, ik was super blij en opgeladen met postieve energie.

Vrouwen die aan zichzelf willen werken is de “Rite van de Baarmoeder: zeker een aanrader !! Werk aan jezelf en zet jezelf terug in je vrouwelijke kracht die je waard bent. Zo voel ik mij ook..Powerfull!

Mariëlle & Jolanda jullie zijn magisch 🙂

Reshma

Reiki Master 3A, 2020