100 jaar Usui Reiki

1922-2022

100 jaar Usui Reiki 1922-2022

Wow, wow, wow wat was het een bijzondere dag.

Reiki is mijn passie en ik ben ontzettend dankbaar dat Reiki in 2015 in mijn leven is gekomen. Sindsdien leef ik Reiki en geef ik met passie en liefde vele Reiki cursussen. Het zien groeien van mijn cursisten is geweldig. Zien en ervaren wat Reiki met hen doet.

In 2019 heb ik samen met Jolanda een eerbetoon aan Usui Sensei gebracht in Japan. Het was een hele bijzondere reis. Voor mijn gevoel was Usui Sensei bij ons. Zowel bij het graf als op mount Kurama vloog er een vlinder heel bewust om me heen. De rest van de reis geen vlinders gezien. Magisch. Ook tijdens de Reiki cursus die we daar volgden had ik het gevoel dat Usui Sensei erbij was. Ik kreeg daar de boodschap: doe het op jouw manier, als ik nu nog had geleefd had ik ook dingen aangepast. Wauw, kippenvel…

Begin april 2022 had ik een reading bij medium Monique Vork. Tijdens deze reading liet Usui Sensei van zich horen. Monique had kippenvel na kippenvel. Prachtige boodschappen mogen ontvangen. Wat een dankbaar moment.

In diezelfde week kreeg ik na een inwijding van een lieve cursist te horen dat Usui Sensei achter me staat. Niet alleen tijdens de inwijdingen maar ook achter wat ik doe en hoe ik Reiki uitdraag. Vanuit licht & liefde.

Ik vond het dan ook een grote eer om een eerbetoon aan Usui Sensei te brengen tijdens hét Reiki event van de Eeuw op 22-5-22 in Almere.

Een hele dag in het teken van Reiki. Verbinding, Healen, Klanken, Meditatie, speciale Reiki inwijding en nog veel meer.

    Wil je ook het cadeau van Usui Sensei ontvangen: klik dan hier Lineage Reiki™

    Wil je weten of de Reiki vereniging QRP wat voor je is? klik dan hier Qualified Reiki Professionals