100 jaar Usui Reiki

1922-2022

100 jaar Usui Reiki 1922-2022

Wow, wow, wow wat was het een bijzondere dag. Foto’s komen snel…

Reiki is mijn passie en ik ben ontzettend dankbaar dat Reiki 7 jaar geleden in mijn leven is gekomen. Sindsdien leef ik Reiki en geef ik met passie en liefde vele Reiki cursussen. Het zien groeien van mijn cursisten is geweldig. Zien en ervaren wat Reiki met hen doet.

In 2019 heb ik samen met Jolanda een eerbetoon aan meneer Usui gebracht in Japan. Het was een hele bijzondere reis. Voor mijn gevoel was meneer Usui bij ons. Zowel bij het graf als op mount Kurama vloog er een vlinder heel bewust om me heen. De rest van de reis geen vlinders gezien. Magisch. Ook tijdens de Reiki cursus die we daar volgden had ik het gevoel dat meneer Usui erbij was. Ik kreeg daar de boodschap: doe het op jouw manier, als ik nu noig had geleefd had ik ook dingen aangepast. Wauw, kippenvel…

Begin april 2022 had ik een reading bij medium Monique Vork. Tijdens deze reading liet meneer Usui van zich horen. Monique had kippenvel na kippenvel. Prachtige boodschappen mogen ontvangen. Wat een dankbaar moment.

In diezelfde week kreeg ik na een inwijding van een lieve cursist te horen dat meneer Usui achter me staat. Niet alleen tijdens de inwijdingen maar ook achter wat ik doe.

Danig onder de indruk maar ook de vraag: waarom ik? Ik laat dat los. Ik volg mijn hart en laat Reiki door mij en mijn cursisten heen stromen.

Ik vind het dan ook een grote eer om een eerbetoon aan meneer Usui te brengen tijdens hét Reiki event van de Eeuw op 22-5-22 in Almere.

Ik hoop dat jij er (als Reiki liefhebber) ook bij bent. Een hele dag in het teken van Reiki. Verbinding, Healen, Klanken, Meditatie, speciale Reiki inwijding en nog veel meer.

Gezellige verkoopkraampjes.

    100 jaar Usui Reiki
    IARP 2022
    CAT 2023
    GAT 2023
    QRP