Kundalini Reiki

Aanvulling op Usui Reiki. Je energie kanalen worden nog meer geopend
Boek direct

Kundalini Reiki (persoonlijk doorgegeven)

Kundalini Reiki is geen andere vorm van Usui Reiki. Het is echt een andere healingsvorm. Het werkt met intentie en niet met symbolen. Het is een aanvulling op je Usui Reiki. Je energie kanalen worden nog meer geopend en de kracht van je behandelingen neemt toe. Ervaring met andere reiki vormen is een voordeel maar geen vereiste.

‘Kundalini is one of the greatest energies. The whole body of the seeker starts glowing because of the rising of the Kundalini. Because of that, unwanted impurities in the body dissappear. The body of the seeker suddenly looks very proportionate and the eyes look bright and attractive and the eyeballs glow’ -Gyaneshwarie 1275 AD

Ik geloof in persoonlijke aandacht vandaar dat ik de Kundalini cursus persoonlijk aanbied en niet online. We gaan samen alle inwijdingen en aanvullende meditaties door (persoonlijk en via facetime). Waardoor je de motivatie houdt en de kracht van de Kundalini Reiki het beste ervaart.

De cursus bestaat uit 3 inwijdingen en 6 zelf-inwijdingen:

  • Geboorte-Trauma Reiki
  • Locatie Reiki
  • Vorige Levens Reiki
  • DNA Reiki
  • Kristal Reiki
  • Diamant Reiki

Investering in jezelf: €99,-
Dit is inclusief een cursusavond waarin je de 1e 2 inwijdingen krijgt. De andere inwijding doen we via facetime evenals de extra zelf-inwijdingen die bij Kundalini 3 horen. Bij de laatste zelf-inwijding komen we weer samen en krijg je je certificaat.

Wil je alle inwijdingen live in mijn praktijk doen dan is de investering in jezelf €129,-

Inclusief cursusmateriaal en als bonus 2 bijpassende meditaties.

Deze cursus is zowel in groepsverband als individueel te boeken.

Omdat ik graag wat meer verdieping wilde voor mijzelf en ook Reiki weer wat meer een plek wilde geven in mijn dagelijks leven, ging ik op zoek naar een mooie aanvulling op Usui Reiki. Na een hoop gelezen te hebben, leek Kundalini Reiki daar mooi bij te passen. Ik ging via internet op zoek naar een cursus in Almere en kwam terecht op de website van Mariëlle. De website sprak mij gelijk aan en ik zocht contact. Dat verliep heel prettig en een afspraak voor de cursus was snel gemaakt.

Wat mij erg aanspreekt in de werkwijze van Mariëlle is, dat de cursus (voor een groot deel) persoonlijk gegeven wordt. In principe kun je de Kundalini inwijdingen op afstand ontvangen maar Mariëlle kiest ervoor om 2 van de 3 inwijdingen persoonlijk te geven. Dat heb ik als enorm prettig ervaren. Ook begeleidt ze je door de bijbehorende meditaties en dat is fijn. Je hebt dan gelijk een stukje terugkoppeling en je kunt je eventuele vragen gelijk stellen. Dit alles gaat via video bellen en dat werkt prima. Ik ben enorm blij dat ik Mariëlle heb leren kennen. Ze is erg toegankelijk en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog wel een andere cursus/workshop bij haar ga doen!

Annemarie

Reiki Master, 2020

Onlangs heb ik bij Marielle het traject Kundalini Reiki Master / Teacher gevolgd. Wat een reis! Al bij de inwijding ervaarde ik zo’n bijzondere en krachtige energie en de weken daarna gaf iedere inwijding me weer een prachtige ervaring.

Tijdens dit traject heb ik mijzelf nog beter leren kennen. En de begeleiding van Marielle is echt super! Ze voelde zo zuiver aan wat ik nodig had en gaf me extra oefeningen en inzichten om me nog meer uit mezelf en de beleving te laten halen. Ze is een brok liefde, plezier en betrokkenheid! Ik ben dankbaar dat ik haar heb ontmoet 🙂

Kundalini Reiki is een verdieping voor jezelf en voor de mensen waar je energiewerk mee doet. Ik ben Master in Usui Reiki en dit geeft me echt een extra dimensie. Ik ben nu sneller en makkelijker geaard en ben nu verbonden met een hele krachtige, aardse energie. Heerlijk!

Marjolijn

Reiki Master, 2020, My Beautiful Life

Wat de Kundalinicursus zo bijzonder maakte, is het feit dat er persoonlijk contact was. De eerste twee inwijdingen worden persoonlijk doorgegeven, de derde via beeldbellen. Ondanks je niet “live” bij elkaar bent, blijft het dus wel persoonlijk. Ook fijn is dat je bij de meditaties eerst met elkaar praat, ervaringen kunt uitwisselen, vervolgens mediteert en daarna kunt bespreken hoe je het allemaal hebt ervaren. Indien je persoonlijke aandacht belangrijk vindt, kan ik je Reikimar aanraden. Je ziet jouw groep op de eerste en de laatste dag en het is echt iets wat je met elkaar meemaakt. Vind ik in ieder geval veel fijner dan wanneer je alles alleen en online doet!

Angel

Kundalini Reiki Master, 2020