Wie is Mariëlle Aardoom?

Wat vinden anderen van mij?

Mijn verhaal:

Mijn naam is Mariëlle Aardoom, 52 jaar, HSP, getrouwd met Jolanda en moeder van 2 zonen en ik heb een missie: jou weer in je kracht zetten, zodat jij je leven ten volste kan leven!

Een jaar of 8 geleden was ik onzeker, hield ik niet meer van mezelf, voelde ik me aan het eind van de dag leeggezogen, was ik moe, wist ik niet wat ik wilde, koos ik niet bewust voor mezelf en was ik snel geïrriteerd. Ik was mezelf kwijt en wilde rust. Herkenbaar?

Daar bovenop kreeg ik 11 jaar geleden de diagnose fibromyalgie en was ik volgens doctoren uitbehandeld. Ik kon het maximale aan pijnstillers nemen en als dat niet meer hielp zou ik sterkere pijnstillers krijgen.
Vanaf dat moment ging er bij mij een knop om.

Met pijnstillers zou de pijn afnemen maar het zou de oorzaak niet wegnemen.

Er moest iets veranderen in mijn leven. Ik was meer waard, ik wilde:

 • in mijn eigen energie kunnen blijven
 • me fit voelen
 • mezelf op 1 durven zetten
 • mensen kunnen helpen zonder dat het mij energie kostte
 • meer rust
 • meer zelfvertrouwen
 • minder pijnklachten
 • keuzes durven maken, kortom
 • van mezelf houden
  En dat is gelukt!!

Hoe heb ik deze verandering tot stand gebracht? Wat heeft mijn leven getransformeerd? REIKI.

Reiki is mijn passie. Reiki is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Toen ik jaren geleden begon met een Reiki cursus voelde ik zelf vrijwel direct meer zelfvertrouwen, meer (zelf)liefde, meer rust en meer energie. Het voelde voor mij als thuis komen. Ik voelde weer verbinding, met mezelf en met mijn omgeving. Ik sta sinds die tijd weer in mijn kracht en ga zelfverzekerd door het leven. Die eerste Reiki cursus heeft mijn leven positief veranderd!
 
En dit hoor en zie ik ook bij mijn cursisten. Ik zie hoe ze steeds meer in hun kracht komen te staan. Hoe ze beslissingen durven nemen, hoe ze zich minder druk om dingen maken, hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen, hoe ze minder pijn hebben.
Dat is zo’n dankbaar gevoel. Dankbaar dat ik ze mag begeleiden op hun weg naar een positievere versie van zichzelf. Dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van hun groeiproces.
 
Alles kan, dat is het mooie aan Reiki. Reiki werkt op alle niveaus. Zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Er zijn momenten in het leven dat jij wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken.
Dat jij je begrepen voelt, dat jij je welkom voelt, dat je helemaal jezelf mag zijn.
Dat kan bij ons! Bij ons sta jij centraal. Het is jouw pad en ik begeleid jou daarin.
Sinds eind 2016 geef ik met passie, liefde en creativiteit Reiki cursussen en behandelingen. Inmiddels heb ik al meer dan 500 mensen op hun Reiki pad mogen begeleiden, waarvan er 50 inmiddels ook Reiki Teacher zijn.
Ruim 300 Reiki cursussen heb ik al mogen geven.

Ik zit goed in mijn vel, voel me sterker dan ooit en het is mij gelukt om van de fibromyalgie af te komen. Het was een lange weg met heel veel werk aan mezelf. Ik heb mezelf regelmatig in de spiegel aangekeken en op alle vlakken gewerkt (fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel). Dat moet je willen. Reiki is geen magische pil maar mede dankzij Reiki zijn bij mij de ogen open gegaan en heb ik mezelf (ook met behulp van andere therapieën) kunnen helen.

Mag ik jou ook in een Reiki cursus begeleiden?

Mariëlle Aardoom

Mariëlle Aardoom

Reiki GrandMaster/ Teacher

Volg mij op Social Media: 

Youtube

Mijn missie, mijn why…

Mariëlle Aardoom

Ervaringen

Ik heb mijn eerste Reiki behandeling tijdens mijn zwangerschap van Mariëlle mogen
ontvangen. Het was een bijzondere ervaring . Toen al kwamen er veel dingen los. Ik heb een beslissing genomem om bij Mariëlle Reiki cursus te volgen. Ik heb Reiki 1 gedaan , Kundalini Reiki en kan niet wachten tot Reiki 2 en om uiteindelijk Reiki Master te worden. Mariëlle is een van de liefste vrouwen die ik ooit heb ontmoet. Reiki heeft mijn leven verandert. Bedankt Mariëlle

Vytaute

Wil jij samen met mij op zoek gaan naar jouw mooiste zelf?


Kom ervaren hoe Reiki jouw leven positief kan veranderen

Jolanda de Jong
Mijn naam is Jolanda de Jong, 50 jaar, HSP, getrouwd met Mariëlle en bonusmoeder van 2 zonen. Na 21 jaar docente Engels te zijn geweest ben ik nu Tarot Master en geef ik met veel passie en plezier Tarot cursussen.
Toen ik met school in Londen was en ‘s avonds vermoeide benen had zei Mariëlle: zal ik je Reiki op afstand geven? Dit was het raarste wat ik ooit had gehoord maar ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet. Ik ging op bed liggen en ik voelde de vermoeidheid uit mijn benen trekken. Compleet verbaasd dacht ik op dat moment: dit wil ik ook leren. 
 
Inmiddels ben ik door Mariëlle opgeleid tot Reiki Master/ Teacher en assisteer ik haar soms tijdens de cursussen. Ik vind het geweldig om mensen te mogen begeleiden op hun pad. Super leuk om op deze manier toch nog met lesgeven bezig te zijn.
Daarnaast geef ik mijn eigen Tarot cursussen. Van beginners tot ver gevorderen. Iedere zondagavond  ben ik live op de Facebookpagina van ReikiMar & TarotJo met de weekkaarten en geef ik korte readingen cadeau. Mijn missie is om jou te laten ervaren hoe leuk Tarot kaarten zijn. Ik geef er een moderne swung aan.
Mijn cursisten gaven aan dat ze graag een (werk)boek wilden met Tarot leggingen maar dat dat er niet was op de Nederlandse markt.
Hier ben ik direct mee aan de slag gegaan en het TarotJo inspiratieboek is een feit. Een Tarot werkboek met 154 bladzijdes en meer dan 84 leggingen. Een pareltje!
Kijk snel op mijn website: www.tarotjo.nl