Reiki cursus Almere

Ontdek alles over je Usui Reiki cursus en maak een afspraak met mij in Almere

ReikiMar & TarotJo Almere

Reiki is mijn passie, mijn leven, mijn missie, mijn “why”.

Als gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik de afgelopen jaren een enorme kennis en ervaring opgedaan. Ik heb niet alleen een heleboel Reiki cursisten opgeleid, maar ben zelf ook verder gegaan met mijn ontwikkeling. Ik heb inmiddels alle 8 graden van Reiki (Usui Reiki, Karuna Reiki en Lightarian Reiki). Daardoor merk ik dat mijn inwijdingen krachtiger zijn geworden.

Tevens heb ik , samen met mijn partner Jolanda, meerdere gecertificeerde Reiki cursussen in Japan gedaan waar we heel veel geleerd hebben. Ontzettend veel tips gekregen van Tadao Yamaguchi Sensei (71 jaar Reiki ervaring). Zijn moeder is ingewijd door Hayashi Sensei.

Al met al redenen genoeg om bij ons in Almere je Reiki cursus te volgen.

Ik geef de Reiki cursussen vanuit passie en professionaliteit. Ik werk volledig in de stijl van Mikao Usui Sensei (de grondlegger van Usui Reiki). Hij is mijn gids en begeleid mij op mijn Reiki pad.

Onze groepen zijn klein (2-6) waardoor er ook voldoende aandacht voor jou als persoon is. Deze cursusdag staat in het teken van jou, het is jouw ontwikkeling, jouw persoonlijke groei. Terwijl jij onder mijn deskundige leiding aan het oefenen bent zorgen wij niet alleen voor de hapjes en de drankjes, maar ook voor een compleet verzorgde lunch. Natuurlijk sluiten we de dag af met een erkend certificaat.

Reiki cursus Almere

Tijdens het scrollen vond ik ReikiMar. Er was nog 1 plek vrij bij Reiki 1 cursus en wel voor de week daarop. Doen en gedaan. En geen spijt. Het was een zeer bijzondere Reiki cursus. Alles werdt goed uitgelegd. Het was een warme en een gezellige sfeer. Genoten van de lunch. En bijzondere mensen ontmoet.
Ik ben Mariëlle heel dankbaar voor haar inwijdi gen en ik kan niet wachten op Reiki 2 cursus. Ik had nooit gedacht dat het mij ook zal lukken. Eerst tijd voor zelf behandelingen en dan anderen mensen mogen helpen. Dat is mijn doel. Ik hoop nog heel veel te leren van Mariëlle.

Cindy

CEMReiki

Ik kwam in contact met Reiki door mijn vrouw Monique die al de Reiki 1,2 en 3 cursussen heeft gedaan .Daar heb ik zeker altijd van genoten als ik een Reiki behandeling kreeg , maar ik wilde iets terug geven aan haar om haar ook een Reiki behandeling te kunnen geven. ik hoorde van haar de leuke en goede lessen die Mariëlle geeft en natuurlijk met hulp van Jolanda dus ik heb mij zelf opgegeven voor de Reiki 1 cursus. Eerste dag was ik bezig met leren om het door te geven aan mijn vrouw , toen 2de dag weer leren maar toen kwam ik er achter wat het allemaal met jezelf ook doet ,tjemig wat is dat goed voor alles . einde dag toch maar opgegeven voor de Reiki 2 cursus.

Silvio

Reiki cursussen

Je kunt bij ons terecht voor een heleboel Reiki cursussen. Zowel live in mijn praktijk als online. Ik geloof in persoonlijke aandacht. De ervaring is dat cursisten veel meer open staan voor de inwijdingen als ze in een omgeving zijn waarin ze zich niet alleen volledig kunnen ontspannen, maar waarin ze ook goed begeleid worden.  Ik doe alle inwijdingen zelf.  Ook online. Oftewel: voor je (online) Reiki cursus in Almere is ReikiMar een uitstekende keuze.

Reiki 1 cursus: leren werken met de Reiki energie, Reiki geschiedenis, zittende, liggende en zelfbehandeling, 4 inwijdingen

Reiki 2 cursus: leren werken met de 3 Reiki symbolen, op afstand behandelen, basiskennis over kleuren en edelstenen, 1 inwijding

Reiki 3A cursus: leren werken met het Master symbool en de Mahatma energie, 1 inwijding

Karuna Reiki® cursus: een stap hoger dan Usui Reiki, leren werken met nieuwe symbolen, chanten en tonen, 1 inwijding per level

Lightarian Reiki cursus: 6 hogere banden van Reiki, je trilling blijft omhoog gaan, alles wordt versterkt, 4 inwijdingen

Jiko Ai Reiki® cursus: Reiki die volledig gericht is op het vergroten van zelfliefde en het versterken van onze innerlijke kracht.

Engelen inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Excalibur Reiki, Consciousness Reiki, Purple Reiki en veel meer.

 

Prijzen Reiki cursussen Almere

Bezoekadres:

 ReikiMar & TarotJo
 Transistorstraat 51A- 2 hoog
 1322 CK Almere
 06-37556416
 info@reikimar.nl
 www.reikimar.nl

BTW-id:NL001993967B49
KvK-nummer: 69473323

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: open voor cursussen
Zondag: open voor cursussen

Ben nu zo’n 3 jaar vaste klant van Mariëlle! Ik heb 3 Reiki cursussen gevolgd en ga later in het jaar nog de Lightarian volgen. De Reiki cursussen vind ik erg goed verzorgd, er word echt persoonlijke aandacht besteedt aan jou als persoon! Zowel Mariëlle als Jolanda hebben veel geduld, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je! Als iemand met ADHD, heb ik inmiddels een manier op mijzelf rustig te krijgen. Iets wat ik zeer zeker te danken heb aan Mariëlle.

Maaike

Ik heb deze Reiki cursus gedaan als een eerste stap naar bewustwording van mijzelf. Ik heb Reiki deze cursus als bijzonder en mooi ervaren. Het voelde allemaal vertrouwd, terwijl alles nieuw voor mij was. Ik zou ReikiMar zeker aanbevelen.

Karima

Reiki cursus Almere

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Reiki cursus in Almere.

2 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.