Reiki cursus Almere

Ontdek alles over je Usui Reiki cursus en maak een afspraak met mij in Almere

ReikiMar & More Almere

Reiki is mijn passie, mijn leven, mijn missie, mijn “why”.

Als gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik de afgelopen jaren een enorme kennis en ervaring opgedaan. Ik heb niet alleen een heleboel Reiki cursisten opgeleid, maar ben zelf ook verder gegaan met mijn ontwikkeling. Ik heb inmiddels alle 8 graden van Reiki (Usui Reiki, Karuna Reiki en Lightarian Reiki). Daardoor merk ik dat mijn inwijdingen krachtiger zijn geworden. Tevens heb ik , samen met Jolanda, een Reiki cursus in Japan gedaan waar we ontzettend veel geleerd hebben. Ontzettend veel tips gekregen van Sensei Tadao Yamaguchi (67 jaar Reiki ervaring). Zijn moeder is ingewijd door Mr Hayashi.

Al met al redenen genoeg om bij ons in Almere je Reiki cursus te volgen.

Jolanda en ik geven de Reiki cursussen samen zodat er geen tijd verloren gaat door de inwijdingen. Onze groepen zijn klein (2-6) waardoor er ook voldoende aandacht voor jou als persoon is. Deze cursusdag staat in het teken van jou, het is jouw ontwikkeling, jouw persoonlijke groei. Terwijl jij onder onze deskundige leiding aan het oefenen bent zorgen wij niet alleen voor de hapjes en de drankjes, maar ook voor een compleet verzorgde lunch. Natuurlijk sluiten we de dag af met een erkend certificaat.

Reiki cursus Almere

Tijdens het scrollen vond ik ReikiMar. Er was nog 1 plek vrij bij Reiki 1 en wel voor de week daarop. Doen en gedaan. En geen spijt. Het was een zeer bijzondere cursus. Alles werdt goed uitgelegd. Het was een warme en een gezellige sfeer. Genoten van de lunch. En bijzondere mensen ontmoet.
Ik ben Mariëlle heel dankbaar voor haar inwijdi gen en ik kan niet wachten op Reiki 2 cursus. Ik had nooit gedacht dat het mij ook zal lukken. Eerst tijd voor zelf behandelingen en dan anderen mensen mogen helpen. Dat is mijn doel. Ik hoop nog heel veel te leren van Mariëlle.

Cindy

2018-2020, CEMReiki

Ik kwam in contact met Reiki door mijn vrouw Monique die al Reiki 1,2 en 3 heeft .Daar heb ik zeker altijd van genoten als ik een behandeling kreeg , maar ik wilde iets terug geven aan haar om haar ook een behandeling te kunnen geven. ik hoorde van haar de leuke en goede lessen die Mariëlle geeft en natuurlijk met hulp van Jolanda dus ik heb mij zelf opgegeven voor Reiki 1. Eerste dag was ik bezig met leren om het door te geven aan mijn vrouw , toen 2de dag weer leren maar toen kwam ik er achter wat het allemaal met jezelf ook doet ,tjemig wat is dat goed voor alles . einde dag toch maar opgegeven voor Reiki 2.

Silvio

2018-2020

Reiki cursussen

Je kunt bij ons terecht voor een heleboel Reiki cursussen. Een aantal van deze cursussen wordt elders alleen online aangeboden, maar ik geloof in persoonlijke aandacht. De ervaring is dat cursisten veel meer open staan voor de inwijdingen als ze in een omgeving zijn waarin ze zich niet alleen volledig kunnen ontspannen, maar waarin ze ook goed begeleid worden.  Ik doe alle inwijdingen zelf.  Oftewel: voor je Reiki cursus in Almere is ReikiMar & More een uitstekende keuze.

Cursus Reiki 1: leren werken met de Reiki energie, Reiki geschiedenis, zittende, liggende en zelfbehandeling, 4 inwijdingen

Cursus Reiki 2: leren werken met de 3 Reiki symbolen, op afstand behandelen, basiskennis over kleuren en edelstenen, 1 inwijding

Cursus Reiki 3A: leren werken met het Master symbool en de Mahatma energie, 1 inwijding

Karuna Reiki: een stap hoger dan Usui Reiki, leren werken met nieuwe symbolen, chanten en tonen, 1 inwijding per level

Lightarian Reiki: 6 hogere banden van Reiki, je trilling blijft omhoog gaan, alles wordt versterkt, 4 inwijdingen

Engelen inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Excalibur Reiki, Consciousness Reiki, Purple Reiki en Sekhem Seichim Reiki en meer.

 

Prijzen Reiki cursus Almere

Radio Oranjelaan 2
Almere, Flevoland 1318AX
Nederland
Telefoon: 06-37556416
E-mail: info@reikimar.nl
URL: https://reikimar.nl/
Btw-nummer: NL001993967B49
Kamer-van-Koophandelnummer: 69473323
Prijsindicatie: $$
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 21:00
Woensdag10:00 - 21:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ben nu zo’n 3 jaar vaste klant van Mariëlle! Ik heb 3 cursussen gevolgd en ga later in het jaar nog de Lightarian volgen. De cursussen vind ik erg goed verzorgd, er word echt persoonlijke aandacht besteedt aan jou als persoon! Zowel Mariëlle als Jolanda hebben veel geduld, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je! Als iemand met ADHD, heb ik inmiddels een manier op mijzelf rustig te krijgen. Iets wat ik zeer zeker te danken heb aan Mariëlle.

Maaike

2017-2019

Ik heb deze Reiki cursus gedaan als een eerste stap naar bewustwording van mijzelf. Ik heb deze cursus als bijzonder en mooi ervaren. Het voelde allemaal vertrouwd, terwijl alles nieuw voor mij was. Ik zou ReikiMar zeker aanbevelen.

Karima

2020

Reiki cursus Almere

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Reiki cursus in Almere.

12 + 3 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.