Diversen

Edelstenen & hun magie (nieuwe stijl)

Laat je tijdens deze avonden onder leiding van Jolanda en mij betoveren door de magie van edelstenen.

In deze bijna 3 uur durende workshop behandelen we 3 verschillende edelstenen. We gaan vanuit onze intuïtie voelen wat de edelstenen ons te vertellen hebben. En natuurlijk weet Jolanda interressante weetjes te vertellen over deze edelstenen.

Je zult compleet verrast zijn.

Investering €47,-  Dit is inclusief de behandelde edelstenen, een naslagwerk en een heleboel gezelligheid.

 

Helende chakra Klankbeleving

Comfortabel liggend op een verwarmd matje laat je je meevoeren op de trillingen van de klanken. Ervaar de ultieme ontspanning die dan ontstaat.

De klankbeleving die je ervaart is volledig afgestemd op je chakra’s. Iedere klankbuis heeft een andere trilling die volledig afgestemd is op het desbetreffende chakra.

Half uur €37,-

Ik wil graag van harte de helende chakra klank belevenis aanbevelen. In een prachtige, vertrouwde ruimte kom je tot rust en balans. Het heeft me enorm goed gedaan. Ik was weer in balans. Mijn lichaam en geest waren volledig in balans. Mariëlle is enorm intuïtief. Ze voelt wat ze moet doen en wanneer, zodat men zich kan ontspannen, regenereren en ook genieten. Het was echt mooi! De klanken waren geweldig en echt om te genieten. Echt een aanrader. Mariëlle is enorm veelzijdig, je kan voor zo veel mooie dingen bij haar terecht! Een prachtig mens die vanuit haar hart anderen helpt om te groeien en in hun kracht te komen

Beata

2020, Kundalini Yoga Turiya

Access Bars™

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?