Diversen

Meditatie: Reiki douche voor jezelf

met Mariëlle Aardoom | 3 minuten

Edelstenen & hun magie

Laat je tijdens deze avonden onder leiding van Jolanda betoveren door de magie van edelstenen.

Iedere avond behandelen we 3 verschillende edelstenen. We gaan vanuit onze intuïtie voelen wat de edelstenen ons te vertellen hebben. En natuurlijk weet Jolanda interressante weetjes te vertellen over deze edelstenen.

Je zult compleet verrast zijn.

Investering €27,- Natuurlijk zijn de edelstenen die we behandelen ook te koop.

 

Tarot workshops

Beginners workshop Tarot €57,-

Deze workshop bestaat uit 2 avonden waarin je kennis maakt met de Tarot kaarten en laat Jolanda je zien en ervaren hoe bijzonder Tarot kaarten zijn.

Vervolg workshop Tarot €77,- (als je de beginners workshop bij ons gevolgd betaal je slechts €57,-)

Deze workshop bestaat uit 2 avonden waarin we dieper ingaan op de Tarot kaarten en leer je nieuwe leggingen.

Tarot oefenavonden €7,-

Tijdens deze avonden ga je het geleerde in praktijk brengen en leer je nieuwe leggingen.

Onlangs heb ik zowel de basis- als de vervolg cursus Tarot gedaan bij Jo en Mariëlle.
Wat was het leuk en leerzaam! Echt bijzonder om te doen!
Ik kan niet wachten tot straks de workshops met de speciale leggingen zijn! Want naast de cursussen, heb je straks ook de mogelijkheid mee te doen met bijvoorbeeld een jaarlegging, waarbij je wordt bijgestaan of bijgestuurd met de interpretatie. Wel zo fijn, vind ik zelf!

Kim

Reiki Master 3A, Kim's Orgonites enzo

In het kader van een stukje zelfontwikkeling 2 avonden deelgenomen aan Beginnersgroep Tarot. Fijne begeleiding door Mariëlle & Jolanda in een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Een aanrader…

Jeanne

2020

Tarot Reading door Jo

Actie tarief €37,-(ca 1 uur)

Dit tarief is geldig tot en met 31 december 2020.

Ontdek wat de kaarten jou kunnen vertellen…

Jo neemt je mee in deze Tarot reis en zal je een hoop inzichten en/of handvatten geven.

App haar om een afspraak te maken: 06-51474949

 

 

Tarot leggingen ReikiMar

De rite van de baarmoeder: een geschenk voor jezelf

De Rite van de Baarmoeder wordt omschreven als een geschenk voor alle vrouwen. Het is een inwijding die zowel een heling als een zegening is waarmee de vrouwelijke kracht wordt gereactiveerd.

Hoe kan ik zo’n mooi ritueel in het kort omschrijven? Ik heb hem zelf als heel bijzonder ervaren. Tijdens de hele rite voelde ik een diepe verbondenheid. Een zachte, liefdevolle energie. De manier om onverwerkte gevoelens (angst, niet goed genoeg zijn, niet waardevol zijn, boosheid) los te laten werkte super, en de ruimte die daardoor vrij kwam heb ik op mogen vullen met liefde en kracht.
Ik voelde me licht en gevuld met warmte toen ik naar huis ging. En een gevoel van: dit gun ik iedere vrouw! Dus ook jou!

  • Heb jij het gevoel dat je pijnen meedraagt van je (groot) moeder?
  • Heb je overtuigende gedachtes die je los wilt laten?
  • Heb je een kwetsuur opgelopen waardoor je vrouwelijke kracht voor een deel verloren is gegaan?
  • Voel je een leegte na het verwijderen van je baarmoeder?

Dan is deze avond zeker voor jou!

Investering in jezelf €42,50

Helende chakra Klankbeleving

Comfortabel liggend op een verwarmd matje laat je je meevoeren op de trillingen van de klanken. Ervaar de ultieme ontspanning die dan ontstaat.

De klankbeleving die je ervaart is volledig afgestemd op je chakra’s. Iedere klankbuis heeft een andere trilling die volledig afgestemd is op het desbetreffende chakra.

Half uur €37,-

Ik wil graag van harte de helende chakra klank belevenis aanbevelen. In een prachtige, vertrouwde ruimte kom je tot rust en balans. Het heeft me enorm goed gedaan. Ik was weer in balans. Mijn lichaam en geest waren volledig in balans. Mariëlle is enorm intuïtief. Ze voelt wat ze moet doen en wanneer, zodat men zich kan ontspannen, regenereren en ook genieten. Het was echt mooi! De klanken waren geweldig en echt om te genieten. Echt een aanrader. Mariëlle is enorm veelzijdig, je kan voor zo veel mooie dingen bij haar terecht! Een prachtig mens die vanuit haar hart anderen helpt om te groeien en in hun kracht te komen

Beata

2020, Kundalini Yoga Turiya

Chakra Soul Healing:

Bij een Chakra Soul Healing activeer ik niet alleen je hoofdchakra’s maar ook je zielschakra’s.
Door deze bijzondere manier van helen gaat je energie weer stromen en worden blokkades opgeheven. Je komt weer in verbinding met je zielschakra’s. De balans tussen verstand en gevoel komt meer in balans.

Behandelwijze:
Je kunt met kleding plaats nemen op de behandeltafel of op een stoel. Ik activeer de chakra’s in je lichaam door ze aan te tikken en te draaien zodat de chakra’s weer in balans komen.

Access Bars™

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?