Reiki Teacher 3B opleiding

Almere Verzetswijk
Direct boeken

Opleiding Reiki Teacher

Je hebt een Reiki 3A certificaat en je wilt graag verder met Reiki 3B. Dat kan direct na 3A.

Voordeel voor jou:

  • je leert mensen inwijden
  • je leert mensen opleiden
  • je leert hoe je les kunt geven
  • je leert in het VIP pakket hoe je je bedrijf opstart
  • je mag stage lopen bij 1 van mijn Reiki cursussen

Reiki is je passie en je kijkt er naar uit om al jouw opgedane Reiki kennis over te dragen op anderen.

Reiki inwijding

Reiki 3B is de opleiding voor het startpunt van jouw eigen Reiki cursussen.

 

Ik geef mijn Reiki cursussen vanuit passie en liefde. In mijn praktijk heb ik veel mensen zien groeien door Reiki. Trots dat ik ze mag begeleiden op hun Reiki traject. Ik kan van iedere Reiki cursus genieten. Tijdens de inwijdingen ervaar ik een diep gevoel van dankbaarheid. Dat is niet te beschrijven.

Ik verbind mij graag met mijn aankomende Reiki Teachers en zal ze altijd steunen op hun Reiki pad. Ook na de opleiding. Met zijn allen kunnen we de wereld een beetje mooier maken. Reiki is liefde en hoe meer mensen we kennis laten maken met Reiki, hoe mooier de wereld wordt.

Ben jij die aankomende Reiki Teacher die graag vanuit passie wil werken? Die anderen wil laten kennismaken met de mooie Reiki wereld? Dan wil ik jou heel graag begeleiden. Je mee laten kijken in mijn Reiki wereld en je de kennis geven die ik heb.

Ik geef je de mogelijkheid uit 2 Teacher opleidingen.

Na mijn goede ervaringen bij ReikiMar bij de cursus Usui Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3A, heb ik besloten om bij Mariëlle de Reiki 3B opleiding te volgen om opgeleid te worden tot Reiki Teacher. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd van Mariëlle en zag ik mezelf groeien als Reiki Teacher en ook als persoon. Toen ik de Reiki 3B opleiding had afgerond op mijn stagedag bij een cursus Reiki 1, voelde ik ook echt dat ik er klaar voor was om zelf mensen te gaan opleiden in de Reiki. Het meekijken met de inwijdingen van de cursisten vond ik erg bijzonder. Wat ik erg fijn vond is dat Mariëlle ook na de Reiki 3B opleiding betrokken is gebleven bij mijn vorderingen als Reiki Teacher. Zo heeft ze mij enorm geholpen bij de opzet van mijn cursusmateriaal en ook van goede feedback voorzien toen ik zelf mijn eerste cursus Reiki 1 ging geven. Voor mij is de Reiki 3B opleiding een hele mooie ervaring geweest, waarin ik alle handvatten heb gekregen om mij te kunnen ontwikkelen als Reiki Teacher. Ik kijk dan ook met heel veel plezier terug op dit Reiki 3B traject!

Fleur, 2018-2020

Reiki Teacher, Serenity Reiki

Ik heb vanaf cursus Reiki 2 tot en met de Reiki 3B Teacher opleiding gevolgd. En daarnaast al mijn Lightarian Reiki graden bij Mariëlle gevolgd.
En ben nog steeds erg blij dat ik Mariëlle hiervoor heb uitgekozen, omdat ze echt meegaat in je traject! 
Ze geniet er super van om mensen te laten groeien.
Ik vond de Reiki 3B opleiding een hele bijzondere ervaring waarin ik veel over mezelf geleerd heb.
Menke, 2018-2020

Reiki Teacher, Basic-Mind

Veelgestelde vragen

Ben ik geschikt als Reiki Teacher?
Als Reiki je passie is en je het geweldig lijkt om mensen op te leiden in Reiki, is er een grote kans dat je geschikt bent als Reiki Teacher. Daarnaast is je eigen persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Je hebt in het verleden aan jezelf en je persoonlijke groei gewerkt. Je hebt veel ervaring in het geven van Reiki behandelingen. 
Bij twijfel, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.
marielle@reikimar.nl
Wat is het verschil tussen Reiki Master en Reiki Teacher?

Bij zowel Reiki Master als Reiki Teacher ben je ingewijd in het Reiki Master symbool.

Bij Reiki Teacher mag je zelf ook mensen inwijden en opleiden.

Kunnen jullie mij coachen als startende ondernemer?

Na Reiki 3B ben je niet alleen Teacher maar ook coach en ondernemer, Je kunt je eigen cursusmateriaal gaan schrijven. Waarschijnlijk ga je je inschrijven bij de KVK. Daarna ben je ondernemer en ga je aan de slag met je website en alles wat er bij komt kijken. Het is een heleboel.

In het VIP pakket krijg je van ons 1 maand online business coaching.

Wat als ik vragen heb na het geven van mijn eigen Reiki cursussen?

Ook na je Reiki Teacher cursus kun je met vragen nog steeds bij mij terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

marielle@reikimar.nl

06-37556416

Ik ben aangesloten bij Reiki Vereniging: Reiki Cirkel. De Reiki Cirkel hanteert eerlijke tarieven en streeft een hoge kwaliteit van lesgeven na. Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.