Reiki Teacher 3B opleiding

Almere Verzetswijk
Direct boeken

Opleiding Reiki Teacher

Je hebt een Reiki 3A certificaat en je wilt graag verder met Reiki 3B. Dat kan direct na 3A.

Voordeel voor jou:

  • je leert mensen inwijden
  • je leert mensen opleiden
  • je leert hoe je les kunt geven
  • In het Totaal pakket wordt je website voor je gebouwd en leer je hoe je je bedrijf opstart
  • je mag stage lopen bij 1 van mijn Reiki cursussen

Reiki is je passie en je kijkt er naar uit om al jouw opgedane Reiki kennis over te dragen op anderen.

Reiki inwijding

Reiki 3B is de opleiding voor het startpunt van jouw eigen Reiki cursussen.

 

Ik geef mijn Reiki cursussen vanuit passie en liefde. In mijn praktijk heb ik veel mensen zien groeien door Reiki. Trots dat ik ze mag begeleiden op hun Reiki traject. Ik kan van iedere Reiki cursus genieten. Tijdens de inwijdingen ervaar ik een diep gevoel van dankbaarheid. Dat is niet te beschrijven.

Ik verbind mij graag met mijn aankomende Reiki Teachers en zal ze altijd steunen op hun Reiki pad. Ook na de opleiding. Met zijn allen kunnen we de wereld een beetje mooier maken. Reiki is liefde en hoe meer mensen we kennis laten maken met Reiki, hoe mooier de wereld wordt.

Ben jij die aankomende Reiki Teacher die graag vanuit passie wil werken? Die anderen wil laten kennismaken met de mooie Reiki wereld? Dan wil ik jou heel graag begeleiden. Je mee laten kijken in mijn Reiki wereld en je de kennis geven die ik heb.

Ik geef je de mogelijkheid uit 3 Teacher opleidingen.

Eerder heb ik al de Reiki 1, 2 en 3A bij Mariëlle gevolgd en dat heeft heel veel tot gevolg gehad. Na de start van mijn Reiki Pad is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, is mijn spirituele ontwikkeling opnieuw ontwaakt en ben ik sterker en gezonder dan ooit.

Vanaf de Reiki 1 cursus wist ik het, ik wil Teacher worden. Altijd heb ik al kennis over willen dragen en heb dat ook in mijn werkend leven opgezocht maar het was het nooit helemaal, tot dat ik dus Reiki ontdekte en voelde, JA dit wil ik overbrengen.

Ik ben sindsdien gaan ondernemen naast mijn vaste baan, heb samen met mijn partner een winkel en praktijk geopend (GemsHolistic) en durf op mijn intuïtie te vertrouwen.

De laatste stap na de Reiki 3A cursus was de opleiding tot teacher. Één op één namen we alle kennis over Reiki 1, 2, en 3 met elkaar door zodat ik mij de belangrijkste elementen goed eigen zou maken. Maar het was veel meer dan dat. Mariëlle daagde mij uit om uit mijn comfortzone te stappen met opdrachten die mij ook op andere manieren met de bron verbinden. Door middel van meditatie, schrijven en uitspreken ging het voor mij stromen.

Ik had niet verwacht naast het doornemen van alle lesmateriaal nog zoveel meer te krijgen. Mariëlle is niet alleen een hele goede Reiki teacher maar ook een goede businesscoach, ik heb er dan ook geen spijt van dat ik voor het VIP pakket heb gekozen met 1 maand extra business coaching. Na haar tips had ik direct meer interesse voor mijn cursussen en behandelingen.

Ik ga onze lesdagen met veel verdieping, thee, aandacht en gezelligheid missen.

Wouter, 2022

Reiki Teacher, GemsHolistic

Groepsdata 2024:

1e groep: Vrijdagmiddag 19 januari, vrijdagmiddag 9 februari, vrijdagmiddag 1 maart en een stagedag naar keuze

2e groep: Donderdagmiddag 14 maart, donderdagmiddag 4 april, donderdagmiddag 25 april en een stagedag naar keuze

* Voorwaarden website Business pakket:

  1. Eigen website van MijnDomein met 5 pagina’s
  2. Eigen teksten en foto’s aanleveren die Business Energizerz redigeert naar verkopende teksten
  3. Eigen kleurstelling en lettertype aanleveren
  4. URL eerste jaar kosten inclusief
  5. Eventueel zelf logo aanleveren

Na mijn goede ervaringen bij ReikiMar bij de cursus Usui Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3A, heb ik besloten om bij Mariëlle de Reiki 3B opleiding te volgen om opgeleid te worden tot Reiki Teacher. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd van Mariëlle en zag ik mezelf groeien als Reiki Teacher en ook als persoon. Toen ik de Reiki 3B opleiding had afgerond op mijn stagedag bij een cursus Reiki 1, voelde ik ook echt dat ik er klaar voor was om zelf mensen te gaan opleiden in de Reiki. Het meekijken met de inwijdingen van de cursisten vond ik erg bijzonder. Wat ik erg fijn vond is dat Mariëlle ook na de Reiki 3B opleiding betrokken is gebleven bij mijn vorderingen als Reiki Teacher. Zo heeft ze mij enorm geholpen bij de opzet van mijn cursusmateriaal en ook van goede feedback voorzien toen ik zelf mijn eerste cursus Reiki 1 ging geven. Voor mij is de Reiki 3B opleiding een hele mooie ervaring geweest, waarin ik alle handvatten heb gekregen om mij te kunnen ontwikkelen als Reiki Teacher. Ik kijk dan ook met heel veel plezier terug op dit Reiki 3B traject!

Fleur, 2020

Reiki Teacher, Serenity Reiki

Ik heb vanaf cursus Reiki 2 tot en met de Reiki 3B Teacher opleiding gevolgd. En daarnaast al mijn Lightarian Reiki graden bij Mariëlle gevolgd.
En ben nog steeds erg blij dat ik Mariëlle hiervoor heb uitgekozen, omdat ze echt meegaat in je traject!
Ze geniet er super van om mensen te laten groeien.
Ik vond de Reiki 3B opleiding een hele bijzondere ervaring waarin ik veel over mezelf geleerd heb.
Menke, 2020

Reiki Teacher, Basic-Mind

Veelgestelde vragen

Ben ik geschikt als Reiki Teacher?
Als Reiki je passie is en je het geweldig lijkt om mensen op te leiden in Reiki, is er een grote kans dat je geschikt bent als Reiki Teacher. Daarnaast is je eigen persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Je hebt in het verleden aan jezelf en je persoonlijke groei gewerkt. Je hebt veel ervaring in het geven van Reiki behandelingen. 
Bij twijfel, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.
marielle@reikimar.nl
Wat is het verschil tussen Reiki Master en Reiki Teacher?

Bij zowel Reiki Master als Reiki Teacher ben je ingewijd in het Reiki Master symbool.

Bij Reiki Teacher mag je zelf ook mensen inwijden en opleiden.

Kunnen jullie mij coachen als startende ondernemer?

Na Reiki 3B ben je niet alleen Teacher maar ook coach en ondernemer, Je kunt je eigen cursusmateriaal gaan schrijven. Waarschijnlijk ga je je inschrijven bij de KVK. Daarna ben je ondernemer en ga je aan de slag met je website en alles wat er bij komt kijken. Het is een heleboel.

In het VIP pakket krijg je van ons 1 maand online business coaching.

Daarnaast kun je lid worden van de Reiki vereniging QRP waar je een heleboel tips & trucs krijgt. 

Als je lid bent van de QRP en je wilt echt het beste van het beste dan kun je voordelig met de maandelijkse Business Coaching mee doen van Jo (Business Energizerz). Samen met andere spirituele Reiki ondernemers krijg je iedere maand waardevolle informatie en tips om jouw bedrijf te laten groeien. 

Wat als ik vragen heb na het geven van mijn eigen Reiki cursussen?

Ook na je Reiki Teacher cursus kun je met vragen nog steeds bij mij terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

marielle@reikimar.nl

06-37556416

Ik ben aangesloten bij de International Association for Reiki Professionals en Reiki Vereniging: QRP: Qualified Reiki Professionals. De QRP hanteert eerlijke tarieven en streeft een hoge kwaliteit van lesgeven na. Vanuit Passie en Professionaliteit. Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

IARP
cat 2024
gat 2024
QRP 2024
GRO
Spiritueel Werkers