Lightarian Angelinks™

Inwijdingen in de Aartsengelen Michaël, Raphaël, Gabriël en Uriël
Boek direct

Lightarian Angellinks™

 

Wie of wat zijn Aartsengelen?

 
Aartsengelen zijn de boodschappers van het Universum. Zij zijn altijd om ons heen, we kunnen ze aanroepen om ons te helpen. Zij worden ook wel genoemd: “de Stralenden”, of “Adem van God”. In het algemeen worden (Aarts) Engelen voorgesteld als gevleugelde wezens die tussen Hemel en Aarde bemiddelen. Het zijn zuiver spirituele wezens met stralende aura’s die geen grenzen kennen. Ze stralen grote veervormige pluimen van licht uit, als witte vleugels, en brengen je vrede en liefde. Deze vleugels zijn stralen van macht en kracht; ze kunnen omhullend en beschermend zijn.
 
Door middel van deze inwijdingen (Lightarian Angellinks™) kan jouw contact met hen versterkt worden.
 
Deze cursus bestaat uit 5 delen (5 meditaties en 5 inwijdingen).
 
De eerste inwijding:
De basisinwijding, Serafijn Rose Aura, deze heb je nodig om de overige inwijdingen te kunnen ontvangen. Tijdens deze inwijding wordt de “energetische deur” geopend waardoor jij je direct en permanent kunt verbinden met de Aartsengelen.
 
De tweede inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Michaël. Deze inwijding staat voor mentale zuiverheid op alle gebieden in jouw leven, waardoor jij niet langer zult oordelen. Hij is de Aartsengel die ons kracht geeft in lichaam en geest. Hij laat ons zuiver en in waarheid spreken en zorgt voor spirituele bescherming.                     
 
De derde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Rafaël. Deze inwijding staat voor healing op alle gebieden in jouw leven en zal jouw pad verlichten. Je zult duidelijker in staat zijn de kansen en spirituele beloningen, die jij tegenkomt op jouw pad, te zien. Hij is de Aartsengel die we kunnen aanroepen om negatieve energie los te laten, die van invloed is op onze gezondheid. Hij kan ons de energie geven om verborgen talenten te ontwikkelen. 
 
De vierde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Gabriël. Deze inwijding helpt jou om toegang te krijgen tot je intuïtie, vreugde en innerlijke communicatie. Hij is de Aartsengel die ons hoop geeft en die ons informatie geeft over onze dromen. Hij kan ons helpen inzicht te krijgen in wat wij echt willen in het leven en waarom.
 
De vijfde inwijding:
Een inwijding in de energieën van Aartsengel Uriël. Deze inwijding helpt om jouw creativiteit en inspiratie zichtbaar te maken en je zult schoonheid uitdragen in alles wat je doet, zegt en ziet. Hij is de Aartsengel die ons helpt met het krijgen van rust in onze ziel. Hij helpt ons met het vredig oplossen van problemen en schenkt ons vernieuwing van hoop.
 
De kosten zijn € 59,00 per live inwijding. Dit is inclusief het officiële handboek en registratie bij het Lightarian Institute in Amerika. Daarna mag je de inwijdingen ook zelf doorgeven.
De inwijding in Serafijn Rose Aura is altijd nodig om de overige inwijdingen te ontvangen. Daarna kun je kiezen welke inwijding je wil.
Betaal je het hele live pakket vooraf, dan betaal je €259 i.p.v €299. Een besparing van €40
 
Deze inwijdingen kunnen ook telefonisch (via beeldbellen) worden gedaan.
Een inwijding duurt ca. 15 minuten. 
Woon je ver weg of zit je krap in je tijd dan kun je de inwijdingen ook online ontvangen. Ik heb de inwijdingen opgenomen via automated webinars. Zo neem ik je volledig en toch persoonlijk in de inwijdingen mee.
Voor het hele pakket betaal je dan €199