Cursus Reiki 1

Almere Verzetswijk
Boek direct je Usui Reiki 1 cursus met €10,- korting

“Reiki: het uitnodigen van meer geluk in je leven”

Reiki is magisch…

Een onuitputtelijke bron van energie en het enige dat je nodig hebt zijn je handen.

Voordeel voor jou:

 • meer energie
 • meer rust
 • anderen kunnen helpen zonder moe te worden
 • je zelfherstellend vermogen activeren en je immuumsysteem vergroten
 • jezelf beter leren kennen
 • spiritueel groeien

Reiki heeft al vele levens positief veranderd! Al ruim 200 cursisten gingen je voor.

Eerstvolgende cursus data:

Zondag 1 augustus (VOL), Vrijdag 20 augustus 9 (nog 1 plekje), Zondag 5 september (VOL), Vrijdag 17 september, Zaterdag 2 oktober

oefenen Reiki 1 ReikiMar

Reiki is het startpunt van persoonlijke groei.

Een reis terug naar jezelf.

Een leven zonder Reiki kan ik me niet meer voorstellen. Het heeft mijn leven (en dat van vele van mijn cursisten) positief veranderd. Ik heb Reiki altijd bij me en het is altijd beschikbaar. Je kunt Reiki altijd en op ieder moment toepassen. Of je nu stress hebt, je pijn hebt gedaan, moe bent. Reiki is maatwerk en gaat altijd direct naar de plek waar het nodig is. En weet je wat zo mooi is, je wordt niet moe van Reiki. En iedereen kan het leren. Ook jij!

Door Reiki heb ik mezelf herontdekt.

Het heeft mijn intuïtie versterkt en mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik maak nu keuzes vanuit mijn hart. Als er oude pijnen opdoken kon ik die liefdevol opruimen met Reiki. Ik voel me zoveel beter en krachtiger, en dat gun ik jou ook!

Reiki 1 is een éénmalige investering in jouw toekomst. Daarna heb jij levenslang toegang tot deze onuitputtelijke bron van energie. Altijd en overal.  Je hele gezin kan profiteren van jouw Reiki. En wist je dat Reiki op alle vlakken werkt? Zowel Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel. Het is een win-win situatie.

Breng de rust in jezelf terug en gun jezelf (en je gezin) deze energiebron.

Reiki Inwijdingen

Tijdens de cursus krijg je van mij 1 op 1 in totaal 4 inwijdingen verdeeld over de cursus. Na iedere inwijding zal de Reiki energie beter gaan stromen. Een inwijding is een soort ceremonie waarin ik jouw lichaam bekend maak met de Reiki energie. Mijn cursisten ervaren de inwijdingen als heel bijzonder. Even alle aandacht voor jou alleen.

Reiki voor dieren ReikiMar

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Reiki?
Door Reiki komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen.
De voordelen van Reiki zijn o.a.:
 • Helpt zowel op fysiek, emotioneel,  mentaal & spiritueel vlak
 • Vermindering van stress
 • Versterkt het immuunsysteem en helpt pijn te verlichten
 • Werkt in op de symptomen en hun diepere oorzaak
 • Maakt de energiedoorstroming vrij van obstakels en onderdrukte emoties

De voordelen van Reiki zijn oneindig.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Het belangrijkste is dat je een Reiki Teacher kiest waar je een goed gevoel bij hebt.

 
Pluspunten van een Reiki 1 cursus bij ReikiMar & More:
 • 2 gecertificeerde Reiki Teachers vanaf 4 cursisten
 • daardoor geen tijdverlies door inwijdingen
 • Kleine groepen (2-6)
 • Persoonlijke aandacht
 • Je mag zijn wie je bent
 • Veel oefenen zodat je veel kan ervaren
 • We spreken ook vloeiend Engels
 • Lunch, hapjes en drankjes inclusief
 • Uitgebreid cursusmateriaal en natuurlijk een certificaat
 • Bijpassende meditaties cadeau
 • Toegang tot de besloten FB groep
 • Ook na de cursus makkelijk vragen stellen via Whatsapp
 • Als Reiki cursist krijg je standaard 25% korting op je eigen behandelingen
Wat kan ik verwachten na een Reiki cursus?
21-daags zuiveringsproces na de cursus

Na elke Reiki cursus onderga je gedurende 21 dagen een zuiveringsproces. Door het verhoogde trillingsniveau van het lichaam wordt oude negatieve energie uit het lichaam gedreven. De energie heeft ongeveer 3 dagen nodig om ieder hoofdchakra te passeren.

Belangrijk dus om jezelf deze 21 dagen Reiki te geven. Je geeft je chakra’s extra energie waardoor het verwerken en instellen van het hogere trillingsniveau makkelijker verloopt.

Wat als ik vragen heb na de Reiki cursus?
Bij vragen na de Reiki cursus kun je altijd bij me terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

 

marielle@reikimar.nl

06-37556416

Persoonlijke aandacht voor jou…

Wanneer jij voor een Reiki cursus komt word je hartelijk begroet en staat de koffie of thee al voor je klaar. In de kleine setting (2-6 cursisten) voel jij je snel thuis. Je laat de spanning van je afglijden en je geniet van de hernieuwde energie die door je lichaam stroomt. Samen met je mede-cursisten oefen je veel en leren we je alles over Reiki. Aangezien het een dag is waarin jij centraal staat verwennen we je kosteloos met een goed verzorgde lunch. Al snel merk je hoe bijzonder Reiki is.  Aan het einde van de cursus ga je gewapend met een erkend certificaat en een grote glimlach op je gezicht weer naar huis.

Enkele recensies

In één woord fascinerend. Zo veel geleerd in een ontspannen setting. Mariëlle & Jolanda zijn goed op elkaar ingespeeld, informatief en gastvrij. Dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. Ik geef ze een 10.

Chadia

Reiki 1, 2020

Een paar weken geleden heb ik Reiki 1 gevolgd. Mariëlle en Jolanda bieden een vertrouwde en liefdevolle sfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dankzij de kleine groep, is er veel persoonlijke aandacht. Mariëlle’s zelfgemaakte soep bij de lunch was het kersje op de taart 😉Bijzonder wat Reiki nu al heeft gebracht! Vorige week een behandeling ontvangen. Mariëlle voelt écht aan wat je nodig hebt. Bij Reikimar binnenlopen voelt nu als thuiskomen. Ik kijk uit naar mijn Persoonlijk Ontwikkelings Traject én Reiki 2. Dankjewel Mariëlle en Jolanda!
Ilse, 2019-2020

Reiki 2

Na de eerste Reiki behandelingen van Mariëlle te hebben gehad, was ik meteen verkocht. Mariëlle en Jolanda laten je welkom voelen in hun huis. Ik ben HSP en Mariëlle heeft me met 2 behandelingen ontzettend geholpen tijdens een stressvolle periode. Ik heb me daarom ingeschreven voor de cursus Reiki 1. Tijdens de cursus heb ik ontzettend veel geleerd en sterktes ontdekt die ik bezit waar ik me niet bewust van was. Daarnaast heb ik van beide dames geleerd hoe ik me van nu af aan zelf kan opladen, balanceren en afschermen! Ontzettend blij mee! Ik zou ReikiMar aan iedereen aanraden!

Branji, 2019-2020

Reiki Master 3A

Ik ben aangesloten bij Reiki Vereniging: Reiki Cirkel. Deze vereniging hanteert eerlijke tarieven en streeft een hoge kwaliteit van lesgeven na. Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.