Karuna Reiki®

Hogere energie dan Usui Reiki. Beschikbaar voor jou als Reiki Master 3A
Boek direct

Wat is Karuna Reiki® ?

De letterlijke vertaling uit het Sanskriet: alle actie die ondernomen wordt om het lijden van anderen te verkleinen.
De Karuna Reiki® energie is gericht op compassie en mededogen. Dit betekent dat je in contact komt met een hele pure zuivere energie, die een hogere trilling heeft dan de Usui Reiki energie.

In de Karuna Reiki® werk je met meerdere symbolen die diep in het lichaam, de chakra’s en het aura doordringen. Daarnaast leer je de symbolen chanten en tonen om ze nog meer hun werk te kunnen laten doen. Ieder symbool heeft zijn eigen energetische trilling.

Waarin kan Karuna Reiki® u ondersteunen:

  • diepe healing
  • problemen uit vorige levens oplossen
  • onbewuste patronen
  • helpt relaties helen
  • goede aarding
  • sterke verbinding met je hogere zelf
  • helpt je je doelen te verwezenlijken
  • helpt bij slapeloosheid
  • helpt bij angst en paniek

***Je compassionele acties, zo puur als goud, komen bij je terug in duizendvoud***

Karuna Reiki® cursussen: Vooropleiding: Usui Reiki Master (3A) of vergelijkbaar

Karuna Reiki

Na het volgen van Usui Reiki 1, 2, 3A en 3B bij ReikiMar & More, heb ik besloten om daar ook Karuna Reiki te gaan volgen. Ik heb nu inmiddels al Karuna Reiki 1, 2, en de Karuna Reiki Master gevolgd en ook dit is een hele goede ervaring. De cursussen zijn, net als de Usui Reiki cursussen, goed vorm gegeven en de inwijdingen zijn intens krachtig en heel liefdevol. De Karuna Reiki energie is ook erg fijn om mee te werken. Het is een mooie, krachtige en liefdevolle energie, waarvan ik blij ben dat ik hem nu kan gebruiken. Ik verheug mij op de Karuna Reiki Teacher in januari!

Fleur

Usui Reiki Teacher en Karuna Reiki Master 1, Serenity Reiki

Ik heb al heel veel cursussen gedaan bij Reikimar, zo mooi en leerzaam allemaal. De sfeer is fantastisch bij Mariëlle en Jolanda. Altijd een heerlijke energie. Ik kom er altijd heel ontspannen vandaan en kan niet wachten op de volgende cursus. Ik heb vandaag mijn Karuna Reiki Master gedaan. Dit is net als bij Usui Reiki in 3 delen. De Karuna Reiki is een ontzettend mooie aanvulling hierop. Het gaat nog dieper en is heel liefdevol. Weer een aantal mooie symbolen erbij die kunnen helen en loslaten op veel verschillende aspecten. Die voor een ieder heel waardevol zijn.  Ik ben erg dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Mijn leven is hierdoor zoveel mooier geworden. Love you both.

Jeannette

Usui Reiki Master en Karuna Reiki Master 1, 2020

Vandaag de master Karuna Reiki afgerond bij ReikiMar. Net als Karuna 1 en 2 weer een fijne dag met veel nieuwe inzichten en lieve mensen. De Karuna Reiki is een hele fijne liefdevolle energie. Fijn om te ontvangen en om te geven. Warm ontvangst bij ReikiMar, Mariëlle heeft veel kennis wat ze graag met je deelt. Het was voor mij zeker de moeite waard om vanuit Friesland naar Almere te rijden voor de cursus. ??

Alie

Usui Reiki Master en Karuna Reiki Master 1, 2020