Shambhala Reiki MDH

Almere Verzetswijk
Direct boeken

Shambhala Reiki MDH

De Shambhala Reiki is vele malen sterker dan de Reiki energie. Als Reiki een 10 watt lamp is, is Shambhala Reiki een 100 watt lamp.

Shambhala betekent onvoorwaardelijke liefde en is niet alleen een manier van genezen. Het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Je levens- en liefdesenergie wordt verhoogd omdat je je verbindt met de bron van Shambhala, wat de Goddelijke energie is.

MDH betekent Multidimensionaal, wat een genezingsproces doet versnellen. Shambhala heeft een helend effect op alle lagen. Lichamelijk, energetisch, spiritueel, mentaal en emotioneel.

Shambhala Reiki bestaat uit 4 graden. Elke graad bestaat uit een inwijding, theorie, meditaties en oefenen.

Er zijn vele manieren om Shambhala Reiki te leren. Ik ben heel veel verschillende manieren op internet tegen gekomen. De één biedt hem geheel online aan. De ander doet alle graden in 1 dag. Zelf heb ik er voor gekozen om de 4 graden in 2 dagen persoonlijk door te geven. Hierdoor is er voldoende tijd om echt kennis te maken met deze geweldige energie. Daarnaast bied ik hem sinds kort ook online aan.

Shambhala Reiki ReikiMar

Vandaag een prachtige Shambhala Reiki cursus gedaan. Anders dan de rest. Merkte dat het krachtiger is dan Usui Reiki. Je word met open armen ontvangen. We begonnen met een groepsmeditatie. Daarna theorie en inwijdingen. Heerlijk op elkaar geoefend. Mariëlle begeleid je door de meditaties heen. Super fijn en een echte aanrader.

Sharita

Shambhala Reiki 1-2, Herupa

De Shambhala Reiki cursus was voor mij persoonlijk de kroon op al veel inwijdingen die ik via Mariëlle heb mogen ontvangen. De warmte, liefde en compassie waarmee Mariëlle invulling geeft aan een cursusdag geven mij het gevoel van thuiskomen en landen in een warm bad van liefde en betrokkenheid.
Met passie en toewijding zet zij haar kwaliteiten in; ze heeft oog voor al haar cursisten, voorziet je van uitgebreide documentatie, een heerlijke goedverzorgde lunch vullen de hongerige magen en de fijne gemoedelijke sfeer omlijsten de dag. Zo mooi om alle ontwikkelingen/groei bij mezelf en de ander te ervaren. 
Gun jezelf een onderdompeling in een warm bad en voor je t weet wil je de volgende cursus bij haar volgen.
Anneke

Shambhala Reiki 1-2

Wauw wat een ervaring!

Ik heb de shambhala Reiki training online gedaan. Ik ben Usui Reiki master, maar ik voelde meteen dat mijn energie door deze inwijdingen ontzettend toenam.

Ook online is het bij Mariëlle ontzettend fijn.

Ik voelde tijdens de inwijding alsof ze er echt live bij was. En ze stuurde me een duidelijk naslagwerk met alle info.

Ook is het ondanks de afstand heel makkelijk contact met haar te leggen.
De meditaties zijn heel erg fijn. Ik voel haar passie voor alle vormen van Reiki.

Dit is nog maar het begin bij mijn reis bij ReikiMar. 

Marlein

Online Shambhala Reiki 1-4

Ondanks dat ik van de wat langere Reiki behandelingen hou, is het ook echt geweldig om met Shambhala power behandelingen te geven. De krachtige energie die je voelt stromen is echt een aanrader voor iedereen.

Daarnaast is het natuurlijk nooit vervelend een cursus bij ReikiMar te volgen. Dat is bijna net zo verslavend als Reiki zelf!

Merel

Shambhala Reiki 1-2

Vandaag een prachtige cursus mogen doen: de Shambhala Reiki. Wat een prachtige energie. Je wordt meegenomen in een paar prachtige meditaties en je krijgt een heerlijke lunch aangeboden. Hele lieve dames die Mariëlle. Wil je ook deze cursus doen, het is een echte aanrader bij ReikiMar & More. Voor mij 5 sterren waard. Een topvrouw.

Radha

Shambhala Reiki 1-2

Na Usui Reiki 2 en andere Reiki inwijdingen die ik heb mogen ontvangen, komt Shamballa op mijn pad.

En zoals Shamballa staat voor Multi Dimensionaal Healing, Liefde en Licht maar ook voor krachtige energie, is dat werkelijk wat ik nu mag ervaren! Een snellere verbinding en een sterke Goddelijke energie die bewust aanwezig is. Je moet het zelf ervaren, zeg ik dan 😉.

Voor mij een Rijkelijke aanvulling van rust en liefde op het juiste moment, de Goddelijke timing. Dankbaar!! …Op naar de 3e en 4e graad. Mijn speciale dank aan onze lieve Mariëlle die elke cursus en/of inwijding met liefde en passie verzorgd.

Cynthia

Shambhala Reiki 1-2

Veelgestelde vragen

Ik heb alleen Reiki 1, kan ik Shambhala Reiki leren?
Jazeker. Shambhala Reiki staat los van Usui Reiki en is dus ook apart te leren. Wel is het handig als je al bekend met energiewerk.
Ik heb nog geen Reiki gedaan, kan ik wel Shambhala Reiki leren?

Ja dat kan. Shambhala Reiki staat los van Usui Reiki en is dus ook apart te leren. Wel is het handig als je al bekend met energiewerk.

Wat kan ik verwachten na Shambhala Reiki?

21-daags zuiveringsproces na de cursus

Na elke Reiki cursus onderga je gedurende 21 dagen een zuiveringsproces. Door het verhoogde trillingsniveau van het lichaam wordt oude negatieve energie uit het lichaam gedreven. De energie heeft ongeveer 3 dagen nodig om ieder hoofdchakra te passeren.

Belangrijk dus om jezelf deze 21 dagen Shambhala Reiki te geven. Je geeft je chakra’s extra energie waardoor het verwerken en instellen van het hogere trillingsniveau makkelijker verloopt.

Wat als ik vragen heb na de Shambhala Reiki cursus?

Bij vragen na de Shambhala Reiki cursus kun je altijd bij me terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

marielle@reikimar.nl

06-37556416. Bellen is niet handig aangezien ik zelden direct kan opnemen.

Persoonlijke aandacht voor jou…

Wanneer jij voor de Shambhala Reiki cursus komt word je hartelijk begroet en staat de koffie of thee al voor je klaar. In de kleine setting (2-6 cursisten) voel jij je snel thuis. Je laat de spanning van je afglijden en je geniet van de hernieuwde krachtige energie die door je lichaam stroomt. Samen met je mede-cursisten leer je werken met de Shambhala Reiki energie samen met je MAP-team. Aangezien het een dag is waarin jij centraal staat verwennen we je kosteloos met een goed verzorgde lunch. Aan het einde van de cursus ga je gewapend met een Shambhala Reiki certificaat en een grote glimlach op je gezicht weer naar huis.

Ik ben aangesloten bij de International Association of Reiki Professionals en Reiki Vereniging: Qualified Reiki Professionals. Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

QRP
CAT 2023
GAT 2023