Cursus Reiki 3A

Almere
Direct boeken

Reiki Master

Je hebt een Reiki 2 certificaat en je wilt graag verder met Reiki 3A. Dat kan als er minimaal 4-6 maanden tussen zit.

Voordeel voor jou:

  • je krijgt een inwijding op Master niveau
  • je leert werken met de Mahatma energie
  • je leert werken met de Antahkarana
  • je leert Reiki geven middels de ogen
  • je leert Reiki geven middels de adem
  • je intuïtie wordt nog sterker
  • spiritueel groeien

Reiki heeft je vast al positief veranderd! Je hebt de voordelen van Reiki al ervaren en wilt meer.

Reiki 3A

Reiki 3A is het startpunt van jouw Reiki Masterschap.

Reiki heeft je leven positief veranderd. Je hebt ontdekt dat je Reiki altijd bij je hebt en dat Reiki altijd beschikbaar is. Je weet dat Reiki maatwerk is en dat je het altijd kunt toepassen.

Met Reiki 3A ga je verder op je Reiki traject. Het is een inwijding op zielsniveau. Je keert nog meer terug naar je kern, naar wie jij daadwerkelijk mag zijn.

Als het lang geleden is dat je Reiki 2 hebt gedaan kun je voor een opfriscursus Reiki 2 kiezen voordat je verder gaat met Reiki 3A.

Toen ik van Mariëlle hoorde dat er tegenwoordig een betaalbare Reiki Master 3A inwijding bestaat was ik erg blij. Een mooie manier om mijn Reiki kracht te verhogen. We waren met twee cursisten dus kregen veel persoonlijke aandacht. Daarmee was het een hele fijne cursusdag. Heel relaxed. Haar benadering van de Reiki 1 en 2 is net wat anders dan ik had geleerd dus ook daar heb ik weer wat van opgestoken. Bijzondere dingen gedaan tijdens de behandeling van de medecursiste zoals een blokkade in de onderrug “eruit trekken”. Werkte verbluffend. Mooie ervaringen!

Jan Bart

triggerpointalmere

Veelgestelde vragen

Ik heb lang geleden Reiki 1 en Reiki 2 gedaan, kan ik wel verder met Reiki 3A?
Een inwijding in Reiki is een inwijding voor het leven. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je door een goede Reiki Teacher bent ingewijd. Je kunt dus altijd weer met Reiki verder gaan wanneer je wilt. Is het echt heel lang geleden, dan adviseer ik een korte opfriscursus.
Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.
marielle@reikimar.nl
Kan ik bij jullie Reiki 3A doen als ik Reiki 1 en Reiki 2 elders heb gevolgd?

Jazeker kan dat, mits je een Reiki 1 en een Reiki 2 certificaat hebt en er ongeveer 4-6 maanden tussen Reiki 2 en Reiki 3A zitten.

Wat kan ik verwachten na Reiki 3A?
21-daags zuiveringsproces na de cursus

Na elke Reiki cursus onderga je gedurende 21 dagen een zuiveringsproces. Door het verhoogde trillingsniveau van het lichaam wordt oude negatieve energie uit het lichaam gedreven. De energie heeft ongeveer 3 dagen nodig om ieder hoofdchakra te passeren.

Belangrijk dus om jezelf deze 21 dagen Reiki te geven. Je geeft je chakra’s extra energie waardoor het verwerken en instellen van het hogere trillingsniveau makkelijker verloopt.

Wat als ik vragen heb na de Reiki cursus?
Bij vragen na de Reiki cursus kun je altijd bij me terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

marielle@reikimar.nl

06-37556416

Persoonlijke aandacht voor jou…

Wanneer jij voor de Reiki 3A cursus komt word je hartelijk begroet en staat de koffie of thee al voor je klaar. In de kleine setting (3-8 cursisten) voel jij je snel thuis. Je laat de spanning van je afglijden en je geniet van de hernieuwde energie die door je lichaam stroomt. Samen met je mede-cursisten leer je werken op het hoogste Usui Reiki niveau. Aangezien het een dag is waarin jij centraal staat verwennen we je kosteloos met een goed verzorgde lunch. Aan het einde van de cursus ga je gewapend met een erkend Reiki Master certificaat en een grote glimlach op je gezicht weer naar huis.

Enkele recensies

Ik heb alweer weken geleden de Reiki 3A inwijding gehad. Ik werk dagelijks met Reiki en ik merkte al snel dat de energie inderdaad veel krachtiger was na de inwijding.

De dag bij Mariëlle vond ik zeer fijn en ook een leuke kleine groep. Er was goede uitleg, veel aandacht voor vragen en ook de lunch was heerlijk : )

Ik heb mijn eerste twee Reiki via anderen gedaan en bij Mariëlle heb ik oprecht de fijnste ervaring gehad. Op aanraden ben ik vanuit Brabant naar Almere gereden en het was het waard!

Sarah Schubert

Praktijk Holistic You

Na in 2015 Reiki 1 en Reiki 2 gedaan te hebben was ik nu toe aan de volgende stap. Even zoeken op internet leidde mij naar ReikiMar. Mariëlle zorgt voor een heel prettige ontspannen sfeer zonder zweverig gedoe. Dit aangevuld door Jolanda geeft een gevoel van welkome gastvrijheid. Nieuwe technieken geleerd waardoor je weer inziet hoe oneindig breed Reiki is. Het was niet alleen mooi om te ervaren, maar ook gewoon leuk om te doen. Dames heel erg bedankt!

Ron

Reiki Master 3A

Ik ben aangesloten bij de Qualified Reiki Professionals en de International Association for Reiki Professionals. Deze verenigingen hanteren eerlijke tarieven en streven een hoge kwaliteit van lesgeven na. Vanuit Passie & Professionaliteit.

Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.