11-daagse Reiki Belevenis

11-daagse Reiki Belevenis

Toen meneer Usui 100 jaar geleden Reiki herontdekte kon hij niet vermoeden dat Reiki internationaal zo’n vlucht zou nemen.

Reiki is ons geboorterecht en ik kan me geen leven meer zonder Reiki voorstellen. Als iedereen in de wereld Reiki zou omarmen zou de wereld een stuk liever zijn. Daar ben ik van overtuigd. Graag draag ik mijn steentje bij om Reiki bekender te maken. Om mensen te laten ervaren wat Reiki voor ze kan doen.

En dat niet alleen. Ik wil jou ook graag laten ervaren wat de verschillende Reiki soorten kunnen doen. Je voelt daadwerkelijk verschil. En dat wil ik jou laten ervaren met de 11-daagse Reiki Belevenis.

6 weken lang ontvang je 2x per week een andere Reiki afstand behandeling.  En als bonus ontvang je als 12e behandeling een Engelen Healing.

De 11-daagse Reiki Belevenis is een groot succes. Gemiddeld doen er 150 mensen mee.

De actieprijs is slechts €22

De 16e editie start op zondag 3 maart a.s.

    16e editie

    Standaard zitten Usui Reiki, Shambhala Reiki, Lightarian Reiki & Jiko Ai Reiki in de 11-daagse Reiki Belevenis.

    Deze vul ik iedere editie aan met andere mooie Reiki soorten zoals Kundalini Reiki, Gold Reiki etc.

    Dus elke editie is anders, zo kun je mee blijven doen en nieuwe Reiki soorten ervaren.

    Doe je mee?