Zilver Reiki

boek direct

Zilver Reiki (persoonlijk)

Zilver Reiki is een mix van Universele levenskracht en Zilveren Energie.

Het verjongt op cellulair niveau. Daarnaast beschermt het het etherische lichaam.

Zilver Reiki is ook perfect om je water op te laden.

De inwijding kun je na betaling direct ontvangen €39,-

De afgelopen paar jaar heb ik meerdere Reiki inwijdingen ontvangen van Mariëlle. De één nog mooier dan de ander.
Nu heb ik gisteren de Zilver Reiki inwijding gehad en die voelde zo mooi en krachtig, echt een prachtige ervaring!
Na de inwijding ook een behandeling met Zilver Reiki mogen geven en ontvangen en aan beide kanten voel je duidelijk een verandering.
Deze inwijding is echt een aanrader en zeker een toevoeging aan je behandelingen!!

Merel

Zilver Reiki, november 2020

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik de cursus zilver Reiki bij Mariëlle heb mogen doen! Wat is zilver Reiki een fijne energie, vrouwelijk en aardend. Voor mij voelde het echt als thuiskomen. Duidelijk anders dan de andere Reiki energieën. Ik heb de cursus 1 op 1 gedaan bij Mariëlle en dat was heel fijn. Veel persoonlijke aandacht en altijd met enorm veel enthousiasme en plezier. Bij haar kan ik echt mezelf zijn en het voelt vertrouwd. Mariëlle, nogmaals bedankt. Ik ga nu nagenieten maar iets zegt me dat we elkaar echt wel weer voor een volgende cursus/workshop gaan zien!

Annemarie

Zilver Reiki, november 2020

Met een groep leuke dames zilver Reiki gedaan. De energie voelde zo goed en wat was het krachtig zeg, heb door mijn hele lijf gevoeld en het was heerlijk. Ik ben blij dat ik heb mogen ontvangen van Mariëlle. Wat een lieve dame is ze toch. 
Radha

Zilver Reiki, november 2020

Gisteren zilver Reiki gedaan bij Mariëlle met lieve mensen, allemaal enthousiast en terecht .wat een energie boven verwachting .vandaag nog zo voelbaar ik heb me sinds lange tijd niet zo goed gevoeld. Ik voel mezelf als een zilver sterretje .Dankjewel voor deze ervaring.

Willy

Zilver Reiki, november 2020

Zilver Reiki inwijding