Lightarian Reiki™

Speciaal voor jou als Reiki Master (3A), 6 hogere vibrationele banden van Reiki
Direct boeken

Wat is Lightarian Reiki™?

Ben jij een Reiki Master en wil je de energie nog verder verdiepen, dan is Lightarian Reiki™ iets voor jou!

Lightarian Reiki™ is een uitgebreidere vorm van Reiki en het betreft 6 hogere vibrationele banden van Reiki.

Dankzij het channeling proces weet men dat er 8 banden bestaan van de helende Reiki energieën en dat de vibratie (frequentie), van ieder van hen op progressieve wijze toeneemt, naarmate je in de hogere banden terecht komt.

  • Band 1: op USUI gebaseerde Reiki
  • Band 2: Lightarian™ Buddhic Boost en op Karuna® gebaseerde Reiki
  • Banden 3 & 4: Lightarian Reiki™ I en II
  • Band 5: Lightarian Reiki™ III
  • Band 6: Lightarian Reiki™ IV
  • Banden 7 & 8: Lightarian Reiki™ V en VI

Heb je alleen Usui Reiki gedaan dan dien je eerst afgestemd te worden op de Buddhic Boost alvorens je kan worden afgestemd op de Lightarian Reiki™ energieën.

De 6 vibrationele banden van Lightarian Reiki™ worden geleerd in 4 levels. Per level wordt er een Master certificaat afgegeven.

Een Lightarian zijn betekent dat je bewust bezig bent met je proces van innerlijke ontwikkeling, en dat je toegewijd bent de spirituele principes van zelfbekrachtiging, reiniging, heling, activatie en manifestatie in je leven toe te passen.

De investering in jezelf is € 71,- per afstemming. (Betaal je alle 5 afstemmingen in 1x dan betaal je € 311,-. Een besparing van €44,-). Buddhic Boost, Lightarian Reiki™ I en II, Lightarian Reiki™ III, Lightarian Reiki™ IV en Lightarian Reiki™ V en VI.
Dit is inclusief officiële registratie bij het Lightarian Institute U.S.A, het officiële cursus materiaal, een certificaat en als bonus een bijpassende meditatie na de laatste inwijding.

De afstemmingen kunnen persoonlijk, telefonisch of op afstand gedaan worden en duren ca 20 minuten per afstemming. Tussen iedere afstemming zit minimaal 21 dagen.

Ik heb net mijn 2e inwijding in Lightarian Reiki gekregen en het gevoel die de inwijdingen me geven, blijft me verbazen. Voor mijn Usui en Kundalini inwijdingen ben ik bij Mariëlle thuis geweest maar dit keer heb ik er bewust voor gekozen om dat op afstand te doen. Ik ben van nature, net als iedereen, een sceptisch persoon en ik wilde zelf ervaren wat voor effect energie op afstand heeft. Of er iets te voelen zou zijn. Tijdens het beeldbellen neemt Mariëlle je mee in een meditatie die bijna levensechte beelden oproept en diepe gevoelens losmaakt zodat je volledig open staat voor de energie die je uit het Universum ontvangt. Het feit dat dit via een modern communicatiemiddel gaat doet daar niets aan af. Ik ben overtuigd van de werking en de kracht van deze energie en ik ben dankbaar dat dit, samen met Mariëlle op mijn pad is gekomen.

Lynn

Reiki Master, 2020

Nadat ik voor mijn gevoel veel te lang stil heb gestaan in mijn Reiki-ontwikkeling kwam ik als door toeval (bestaat dat?) bij de Lightarian Reiki van Mariëlle terecht. Inmiddels heb ik daar mijn derde level bereikt en stoom ik gestaag door naar het allerlaatste level. Het voelt bijzonder goed;

Mariëlle is een rustige, zeer kundige lerares, waarbij je je gelijk vertrouwd en thuis voelt. Ik kan het iedereen aanraden om hier een opleiding te volgen!

Dick

Reiki Master, 2020