Cursus Reiki 2

Almere
Direct boeken

Reiki blijft magisch…

Na je Reiki 1 cursus ben je zo enthousiast dat je verder wil met Reiki 2. Dat kan als er ongeveer 2-3 maanden tussen zit.

Voordeel voor jou:

  • Na Reiki 2 is je kracht 4x zo sterk als na Reiki 1
  • Wederom een persoonlijke groei
  • Je leert werken met de Reiki symbolen
  • We gaan Reiki op afstand te geven
  • Ontdek hoe je makkelijk de chakra’s kunt balanceren met edelstenen
  • Trillingsniveau gaat omhoog
  • Een sterkere intuïtie

Veel cursisten waren verbaasd over de mogelijkheden na Reiki 2.

Reiki 2 ReikiMar

Cursus Reiki 2 is het vervolg van jouw persoonlijke & spirituele reis.

Reiki 2 is altijd een hele bijzondere dag. De hele dag ga jij je onderdompelen in de mogelijkheden van Reiki 2 en nemen we je mee in de 3 Reiki symbolen. Je leert ze niet alleen te tekenen maar je gaat ze ook ervaren.

We leren je alles over de Reiki afstandsbehandeling zodat jij ‘s middags iemand op afstand onder onze deskundige begeleiding kunt behandelen.

Je leert een Reiki douche maken en we gaan dieper in op de Reiki leefregels. Tijdens het geven van een Reiki behandeling aan een mede-cursist ga je het effect van kleuren en edelstenen ervaren en leer je hoe je chakra’s kunt balanceren met edelstenen.

Een hele waardevolle, leerzame dag voor jezelf.

Twijfel je of je alles nog wel weet over Reiki 1? Of is het heel lang geleden dat je Reiki 1 hebt gedaan? Dan kun je ook eerst een opfriscursus Reiki 1 doen voordat je verder gaat met Reiki 2.

Wow, kom weer vol energie en een hoofd vol informatie thuis. Wat weer een leerzame dag en weer nieuwe deelgenoten ontmoet.
De situatie is alsof je gezellig thuis zit maar toch anders. Jullie geven cursisten een warm (Reiki) bad en dat blijft hangen.
Ik ben er over 6 maanden weer bij !!!

Annelies

Reiki 2

Ik heb een week geleden de prachtige inwijding van Reiki 2 mogen ontvangen. Ik ben erachter dat Reiki zoveel meer is dan anderen mogen/kunnen healen.

Het heeft een positieve impact op je hele leven en de staat waar je je in bevind! Alsof er nieuw leven en een frisse blik over alles word uitgestraald. Fenomenaal? op naar Reiki 3!

Casper

Reiki 2

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik Reiki 2 volgen?

Reiki 2 is een hele mooie aanvulling op Reiki 1. Het mooie is dat je mensen op afstand kunt behandelen. Daarnaast verhoogt het je eigen trillingsniveau en wordt je Reiki kracht 4x zo sterk als na Reiki 1

Kan ik bij jullie Reiki 2 doen als ik mijn Reiki 1 elders heb gevolgd?

Jazeker kan dat, mits je een Reiki 1 certificaat hebt en er ongeveer 2-3 maanden tussen Reiki 1 en Reiki 2 zitten.

Wat kan ik verwachten na Reiki 2?
21-daags zuiveringsproces na de cursus

Na elke Reiki cursus onderga je gedurende 21 dagen een zuiveringsproces. Door het verhoogde trillingsniveau van het lichaam wordt oude negatieve energie uit het lichaam gedreven. De energie heeft ongeveer 3 dagen nodig om ieder hoofdchakra te passeren.

Belangrijk dus om jezelf deze 21 dagen Reiki te geven. Je geeft je chakra’s extra energie waardoor het verwerken en instellen van het hogere trillingsniveau makkelijker verloopt.

Wat als ik vragen heb na de Reiki 2 cursus?
Bij vragen na de Reiki cursus kun je altijd bij me terecht. Zowel via de mail als via messenger en/of whatsapp

marielle@reikimar.nl

06-37556416

Persoonlijke aandacht voor jou…

Wanneer jij voor de Reiki 2 cursus komt word je hartelijk begroet en staat de koffie of thee al voor je klaar. In de kleine setting (3-8 cursisten) voel jij je snel thuis. Je laat de spanning van je afglijden en je geniet van de Reiki verhalen van je mede-cursisten. Samen met je mede-cursisten oefen je veel en leren we je alles over de mogelijkheden van Reiki 2. Aangezien het een dag is waarin jij centraal staat verwennen we je kosteloos met een goed verzorgde lunch. Al snel merk je hoe bijzonder Reiki 2 is.  Aan het einde van de cursus ga je gewapend met een erkend certificaat en een grote glimlach op je gezicht weer naar huis.

Enkele recensies

Ik volgde Reiki 2 bij Mariëlle. Het voelde als een warm bad. Mariëlle deelt haar kennis en ervaring met zoveel liefde, passie en betrokkenheid dat het een echte verwendag voor jezelf is. Veel interactie, oefenen en praktische tips. Een verademing vergeleken met de Reiki 1 cursus die ik elders volgde. De ReikiMar praktijk is een aanrader voor iedereen die een (volgende) stap wil zetten op zijn/haar spirituele pad! Zoek niet verder en ga naar Mariëlle.

Wendy

Reiki 2

Vandaag op schrikkeldag 29 februari had ik mijn inwijding Reiki 2 bij Mariëlle. Wat een bijzondere energetische ervaring waarvoor ik dankbaar ben! Mariëlle heb ik als een integere, duidelijke en praktische Reiki Teacher ervaren. Met de diverse handvatten en de praktische toepassingen ga ik vanaf nu met nog meer intentie en energie aan de slag. Mariëlle hartelijk dank voor je kunde en inspiratie!

Rolanda

Reiki 2

Ik had mijn Reiki 1 inwijding bij een andere Reiki master gekregen. Het was veel wachten en ik ging die dag weg zonder te weten hoe ik een reiki behandeling moest beginnen of wat je ermee kon doen. Ik wilde toch Reiki 2 doen en kwam toen bij Mariëlle en Jolanda terecht. Wat een verademing. Tijdens iemands inwijding bij Mariëlle werd er door de andere cursisten goed door geoefend en kregen we veel informatie van Jolanda. Toen we aan het eind van de dag een reikibehandeling gingen geven aan elkaar kon ik alles vragen en werd alles rustig uitgelegd, daar ik niet wist hoe te beginnen en wat te doen. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Zo goed dat ik besloten heb om Reiki 3a te gaan volgen bij Mariëlle en Jolanda. 
Inge

Reiki Master 3A

Ik ben aangesloten bij de Qualified Reiki Professionals en de International Association for Reiki Professionals. Deze verenigingen hanteren eerlijke tarieven en streven een hoge kwaliteit van lesgeven na. Vanuit Passie & Professionaliteit.

Daarnaast ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.

QRP
IARP 2022
CAT 2023
GAT 2023