Recensies Reikimar & More

Geef je recensie door en ontvang als dank een inwijding in de energie van godin Annapurna (godin van overvloed) Lees meer over MariëlleLees meer over Annapurna

Een aantal jaar geleden heb ik mijn Reiki diploma’s elders behaald, maar er niet veel mee gedaan.
In 2018 besloot ik dat ik toch wel wat meer met Reiki wilde doen en ben toen met een kennis meegegaan naar de ReikiSwap avonden.
Hier heb ik mijn vertrouwen in het geven van Reiki behandelingen helemaal terug gevonden en ben mijn kennis hier ook verder uit gaan breiden met Kundalini Reiki en Lightarian Reiki.
Dankzij Mariëlle sta ik nu veel steviger in mijn schoenen en zie ik de eindeloze mogelijkheden van Reiki.
Ben haar ook eeuwig dankbaar!!

Merel, 2018-2020

Reiki Master 3A, Remissis

In één woord fascinerend. Zo veel geleerd in een ontspannen setting. Mariëlle & Jolanda zijn goed op elkaar ingespeeld, informatief en gastvrij. Dank je wel voor deze mooie en leerzame ervaring. Ik geef ze een 10.

Chadia

Reiki 1, 2020

In 2013 behaalde ik mijn Reiki 1 en 2. Als voetreflextherapeut merkte ik al snel dat deze heerlijke Reiki energie als vanzelf begon te stromen tijdens reflexbehandelingen. Ook kwam er meer en meer rust in mijn praktijk. Mariëlle moedigde mij aan om verder te gaan met Reiki 3a en dat heb ik gedaan. Na een leerzame en liefdevolle cursusdag met een lach en een traan mag ik mijzelf Reiki master noemen. Dank je wel Reikimar, Mariëlle, dat je op mijn pad bent gekomen en ver-Reiki-ng brengt in mijn leven.

www.voetreflexharmonique.nl

Monique Fakkeldij- Smeink

2019, Voetreflex Harmonique

Het bijzondere aan de bijeenkomst bij Mariëlle thuis vond ik háár uitstraling, ik voelde me zo welkom in warmte en liefde. Dit kwam zo positief bij mij binnen, echt heel fijn.

Kim

2019-2020 Heart-to-heal

Ik heb 2 maanden geleden de cursus Reiki1 bij Mariëlle gevolgd. 2 super gezellige dagen waarin de basis van Reiki duidelijk wordt uitgelegd en de energie rijkelijk vloeit. De mediaties en inwijdingen waren prachtig en de hele ervaring, indrukwekkend. Mariëlle is een mooi mens met duidelijk hart en passie voor wat ze doet. Ik kijk uit naar mijn volgende cursus bij ReikiMar.

Lynn

2018, Inmiddels Reiki Master

Naast de Reiki cursus heb ik ook een Persoonlijk  Ontwikkelings Traject bij Marielle gevolgd. En ik heb daar heel veel mooie ervaringen bij opgedaan die mij weer heel veel gebracht hebben in het dagelijks leven. Echt super! Heel erg bedankt voor waar ik nu mag staan.
Raymond, 2018-2019

ReikiMaster 3A

Een paar weken geleden heb ik Reiki 1 gevolgd. Mariëlle en Jolanda bieden een vertrouwde en liefdevolle sfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn. Dankzij de kleine groep, is er veel persoonlijke aandacht. Mariëlle’s zelfgemaakte soep bij de lunch was het kersje op de taart 😉Bijzonder wat Reiki nu al heeft gebracht! Vorige week een behandeling ontvangen. Mariëlle voelt écht aan wat je nodig hebt. Bij Reikimar binnenlopen voelt nu als thuiskomen. Ik kijk uit naar mijn Persoonlijk Ontwikkelings Traject én Reiki 2. Dankjewel Mariëlle en Jolanda!
Ilse, 2019-2020

Reiki 2

Kleinschalig, vertrouwd, leerzaam en een stap dichterbij mijn ‘nieuwe’ ik. Een aanrader. Je mag zijn wie je bent. En mooi om nu ook te kunnen geven en niet alleen te ontvangen. Ik geef de dames een 9,9!

Christina

Reiki 1, 2020

Na de eerste Reiki behandelingen van Mariëlle te hebben gehad, was ik meteen verkocht. Mariëlle en Jolanda laten je welkom voelen in hun huis. Ik ben HSP en Mariëlle heeft me met 2 behandelingen ontzettend geholpen tijdens een stressvolle periode. Ik heb me daarom ingeschreven voor de cursus Reiki 1. Tijdens de cursus heb ik ontzettend veel geleerd en sterktes ontdekt die ik bezit waar ik me niet bewust van was. Daarnaast heb ik van beide dames geleerd hoe ik me van nu af aan zelf kan opladen, balanceren en afschermen! Ontzettend blij mee! Ik zou ReikiMar aan iedereen aanraden!

Branji, 2019-2020

Reiki Master 3A

Ik heb deze Reiki cursus gedaan als een eerste stap naar bewustwording van mijzelf. Ik heb deze cursus als bijzonder en mooi ervaren. Het voelde allemaal vertrouwd, terwijl alles nieuw voor mij was. Ik zou ReikiMar zeker aanbevelen.

Karima

Reiki 1, 2020

In 2018 kwam Marielle op mijn pad. Ik had al een paar keer het advies gehad, om Reiki te leren – en toen vond ik ReikiMar op internet. Het was gewoon de bedoeling dat ik haar zou vinden.  In 2018 heb ik Reiki 1 en Reiki 2 bij haar gevolgd. De cursussen zijn perfect verzorgd met alle nodige info en genoeg tijd om te oefenen. Het waren kleine groepen, dus veel aandacht. Lesmateriaal en uitgebreide lunch zijn inclusief de kosten. 

Beate, 2018-2019

Reiki Master 3A

Ik ben bij ReikiMar terecht gekomen via de ReikiSwap avonden. Super leuk en gezellig. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki.
Besloten zelf mijn Reiki 1 te halen en inmiddels heb ik mijn Reiki 2 en Reiki 3A ook via ReikiMar gehaald.
Deze maand begin ik ook met een Persoonlijk Ontwikkelings Traject bij Marielle. Ik ben zeer benieuwd wat dit gaat brengen.
En ja…. dit alles zou je niet doen als iemand je geen vertrouwen geeft. Ik kan niet anders zeggen dat het echt een aanrader is! Maak zeker een afspraak met Mar!

Angela, 2018-2020

ReikiMaster 3A, Alegna Beauty & More

Tijdens het scrollen vond ik ReikiMar. Er was nog 1 plek vrij bij Reiki 1 en wel voor de week daarop. Doen en gedaan. En geen spijt. Het was een zeer bijzondere cursus. Alles werdt goed uitgelegd. Het was een warme en een gezellige sfeer. Genoten van de lunch. En bijzondere mensen ontmoet.
Ik ben Marielle heel dankbaar voor haar inwijdi gen en ik kan niet wachten op Reiki 2 cursus. Ik had nooit gedacht dat het mij ook zal lukken. Eerst tijd voor zelf behandelingen en dan anderen mensen mogen helpen. Dat is mijn doel. Ik hoop nog heel veel te leren van Marielle.

Cindy, 2018-2020

Reiki Master 3A, CEM Reiki

Ik kwam in contact met Reiki door mijn vrouw Monique die al reiki 1,2 en 3 heeft .Daar heb ik zeker altijd van genoten als ik een behandeling kreeg , maar ik wilde iets terug geven aan haar om haar ook een behandeling te kunnen geven. ik hoorde van haar de leuke en goede lessen die Marielle geeft en natuurlijk met hulp van Jolanda dus ik heb mij zelf opgegeven voor Reiki 1. Eerste dag was ik bezig met leren om het door tegeven aan mijn vrouw , toen 2de dag weer leren maar toen kwam ik er achter wat het allemaal met jezelf ook doet ,tjemig wat is dat goed voor alles . einde dag toch maar opgegeven voor Reiki 2.
Silvio, 2018-2020

Reiki Master 3A, Blokhutten

Mijn vrouw kwam na een behandeling van Marielle zo enthousiast thuis dat ik niet achter kon blijven. Na een behandeling voelde ik een enorme energie. Het voelde goed en vertrouwd.
Toen hebben mijn vrouw en ik Reiki 1 gedaan. Dat was voor ons allebei heel indrukwekkend. Voor mij persoonlijk was dit thuiskomen bij mijn kern en ben daar heel dankbaar voor. Daarna Reiki 2 en Reiki 3A

Arwin, 2018-2019

Reiki Master 3A

Mooi mens! We leerden elkaar kennen op een andere cursus en zodoende kwamen we in contact. Afgelopen jaar al best wat samengewerkt en kon niet om Reiki heen na jou prachtige verhalen!
De eerste cursus gedaan en gelijk verslaafd. Daarna volgde nummer 2 en 3A staat in de planning!
Fijne begeleiding tijdens de cursus en kleine groepen waarbij veel aandacht is voor iedereen en inbreng. Aanrader om hier Reiki te mogen en kunnen leren! 🙏🏻

Lisette 2018-2019

Reiki 2, AskLizzyNL

Ben nu zo’n 3 jaar vaste klant van Marielle! Ik heb 3 cursussen gevolgd en ga later in het jaar nog de lightarian volgen. De cursussen vind ik erg goed verzorgd, er word echt persoonlijke aandacht besteedt aan jou als persoon!

Zowel Marielle als Jolanda hebben veel geduld, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je!

Als iemand met ADHD, heb ik inmiddels een manier op mijzelf rustig te krijgen. Iets wat ik zeer zeker te danken heb aan Marielle.

Maaike, 2017-2019

Reiki Master 3A

Zeer leerzaam. Heb veel inzichten gekregen. Ik heb het ervaren als een 8baan van emoties.

Cynthia

Reiki 1, 2020

Ik had mijn Reiki 1 inwijding bij een andere Reiki master gekregen. Het was veel wachten en ik ging die dag weg zonder te weten hoe ik een reiki behandeling moest beginnen of wat je ermee kon doen. Ik wilde toch Reiki 2 doen en kwam toen bij Mariëlle en Jolanda terecht. Wat een verademing. Tijdens iemands inwijding bij Mariëlle werd er door de andere cursisten goed door geoefend en kregen we veel informatie van Jolanda. Toen we aan het eind van de dag een reikibehandeling gingen geven aan elkaar kon ik alles vragen en werd alles rustig uitgelegd, daar ik niet wist hoe te beginnen en wat te doen. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Zo goed dat ik besloten heb om Reiki 3a te gaan volgen bij Mariëlle en Jolanda. 
Inge, 2019

Reiki Master 3A