Recensies Reikimar & TarotJo

Geef je recensie door en ontvang als dank een mooie inwijding cadeau
Lees meer over MariëlleLees meer over de cadeau inwijdingen
Google reviews ReikiMar

De meest recente recensies (2022, 2023, 2024) staan op Google en zoek op: recensies ReikiMar. 275 reviews (1-1-2024)

Ik heb mijn Reiki 1 bij Marielle en Jolanda gedaan en dit was de juiste keuze.

Uit het grote aanbod op internet heb ik met mijn gevoel gekozen voor ReikiMar, ook al moest ik daar helmaal vanuit Eindhoven naartoe.

Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Mooie inwijdingen, kennis en begeleiding zorgde voor een hele fijne dag!

Mijn Reiki 2 ga ik hier zeker weer doen!

Sanne

Reiki 1, eind 2021

Ik had er zin in vandaag!

Reiki 1 opfris en Reiki 2 inwijding mogen ontvangen. Het voelde of had ik een VIP dag, 1 op 1 les onder liefdevolle begeleiding van Mariëlle, een warm bad! Alles was bespreekbaar en alles mocht gebeuren. Voelde me heel welkom en onzekerheden werden liefdevol van tafel gewist. Een héérlijke lunch samen met Mariëlle en Jolanda en al het lekkers, kortom een magisch leerzame dag en het ontbreekt je aan niets. En een dikke knuffel van de hond mocht natuurlijk ook niet ontbreken! Op naar het Masterschap!

Liefs Matty

Matty

Reiki 1, februari 2021

Paar weken geleden de Reiki 1 cursus gevolgd bij ReikiMar. In een woord geweldig. Het word in huiselijke sfeer gegeven. Je voelt je heel welkom. De energie in hun huis is zo fijn, dat alleen al is een feestje.

Je word de hele dag verwend met kennis, lekkere tussendoortjes en een heerlijke lunch met zelfgemaakte soep. (Dankjewel voor het recept thuis vinden ze hem ook heerlijk)

De inwijdingen zijn heel speciaal. Ze toverden steeds een grote glimlach op mijn gezicht.

Alles word heel goed uitgelegd en voorgedaan. En je krijgt twee duidelijke boekjes mee naar huis waar alles instaat wat je geleerd hebt zodat je thuis alles nog kan nalezen. Mocht je thuis nog tegen iets aanlopen mag je altijd een berichtje sturen, zo fijn.

Ramona

Reiki 1, oktober 2020

Yessss, zo blij dat ik mijn Reiki 1 heb mogen ontvangen! Wat een heerlijke dag was het. Echt even aan mijn eigen ontwikkeling kunnen werken.
Daarnaast heb ik de inwijdingen als heel bijzonder ervaren!
Op naar Reiki 2 bij ReikiMar!
Liefs Rosanne

Rosanne

Reiki 1, januari 2021

De Reiki 1 cursus was fantastisch!

In de fantastische sfeer van hun eigen huis was het een unieke ervaring. De energie was direct goed, de andere cursisten waren gezellig en het was goed verzorgd.

De inwijdingen waren zeer bijzonder. Met name ook de beelden die Mariëlle tijdens de inwijdingen doorkreeg waren heel bijzonder en ook in de dagen nadat zij deze met mij had gedeeld kwamen er meerdere situaties en signalen door die er mee gerelateerd waren.

De dag liep gesmeerd, de hulp van de vrolijke Jolanda was top en de soep was heerlijk, nogmaals dank voor het recept.

Voor iedereen die denkt dat het zweverig geklets is… niks van dat alles. De energie die vrijkomt voel je echt!
Daarnaast Mariëlle en Jolanda down to earth en hebben genoeg kennis van het leven om op een bijzonder fijne manier iets mee te geven aan iedereen op weg naar een rijker leven.

Ik ga hier mee verder en vertel het aan iedereen die het horen wil!

Wouter

Reiki 1, oktober 2020, Eigen Koers Coaching

Wat voor mij als een opwelling voelde, intuïtie kan je het ook noemen, om me aan te melden voor een Reiki 1 cursus, voelt als een hele natuurlijke stap in mijn proces van bewustwording. Geloven in mijzelf en dat ik de gaves heb om de Universele Energie door me heen te laten stromen om mijzelf en anderen te mogen helpen helen. En hoe mooi dat Mariëlle en Jolanda dat samen op en hele natuurlijke, vreugdevolle en relaxte manier geven. Alles is keurig verzorgd, van lunch tot certificaat, van lekkere stoel tot prachtige ruimte waar je de initiaties ontvangt. Ongewoon gastvrij en ontzettend liefdevol! Ik eer Mariëlle en Jolanda.
In liefde, Bart

Bart

Reiki 1, januari 2021

Bij aankomst voor de Reiki I-cursus werd ik zeer vriendelijk ontvangen, door Mariëlle en Jolanda.

Wat een fijne energie hebben deze dames! In een huiselijke setting, waar ik meteen een “doe-alsof-je-thuis-bent” gevoel had, werden we ondergedompeld in een stukje theorie.

Er is vooral ruimte om veel te oefenen, te ervaren en vragen te stellen. Ik kwam niets tekort en kijk al uit naar Reiki II bij ReikiMar!

Xavier

Reiki 1, november 2020

Reiki 2 was net zo leuk als Reiki 1.

Wat Marielle blijft onderscheiden, is de persoonlijke touch. Er is genoeg ruimte voor aandacht, heerlijke zelfgemaakte lunch en ze is zeer attent dat iedereen niets tekort komt. Reiki 2 is leerzaam, er is genoeg ruimte om te oefenen en ik kan deze cursus zeker aan iedereen aanraden. Juist doordat we meteen oefenen na de uitleg valt alles direct op zijn plaats. Vind je persoonlijke aandacht belangrijk, dan is ReikiMar wat je zoekt.

Angel

Reiki 2, 2020

Ik heb gisteren een Reiki 1 cursus gevolgd. Ik heb dit als zeer positief ervaren. Mariëlle en Jolanda zijn twee fijne mensen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond de cursus meer dan Intressant en de inwijdingen speciaal. Ik ben met een voldaan gevoel weggegaan en nu op weg naar Reiki 2.

Jyoti

Reiki 1, januari 2021

Ik heb zowel mijn Reiki 1 als vandaag mijn Reiki 2 gedaan bij Mariëlle en Jolanda, en ik heb deel 2 weer net zo fijn ervaren als deel 1. In een hele relaxte omgeving wordt je tot in de details uitgelegd hoe het zit, en je kan altijd vragen stellen. Niks is te gek. En de soep is overheerlijk! Bedankt lieve dames voor vandaag!! Ook bedankt aan de dames op wie ik mocht oefenen. Het was een hele mooie dag. DANKBAAR.

Elyse

Reiki 2, december 2020

Ik heb een heerlijke dag gehad bij ReikiMar! Vriendelijk ontvangen in een huiselijke sfeer, de hele dag in de watten gelegd met hapjes, drankjes en een heerlijke lunch.

Samen met Mariëlle (en Jolanda als aanvulling) stap voor stap door het Reiki 1 programma gegaan. Alles was oké, niets was te gek.

Heerlijk om een dag helemaal mijzelf te zijn en tegelijkertijd zoveel te leren. Het voelen vloeien van Reiki energie is zo fijn, een echte boost voor mijn zelfvertrouwen! Reiki II is al geboekt, ik kom dus zeker terug bij ReikiMar en More!

Lonneke

Reiki 1, oktober 2020

Onlangs Reiki 1 gedaan met een gezellig kleine groep fijne mensen bij ReikiMar onder begeleiding van Mariëlle en Jolanda.

Echt een heerlijke en vooral bijzondere dag gehad. Mijn eerste inwijding was zo speciaal alsof ik letterlijk een cadeautje in mijn handen kreeg.

Deze verwendag was helemaal compleet met lunch (met o.a. echt een heerlijke soep) en lekkere tussendoortjes.

Dankbaar en met een bijzonder gevoel ging ik naar huis. Mijn reis is begonnen en Reiki 2 en meer staan al gepland. Dank jullie wel Mariëlle en Jolanda voor het warme ontvangst en ik zie jullie gauw!

Ilona

Reiki 1, oktober 2020

Jaren geleden heb ik Reiki 1 gedaan en ik voelde dat ik door wilde met een verdere stap. Na een kleine zoektocht op internet uitgekomen bij ReikiMar voor Reiki 2. Afspraak maken ging soepel. Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis.

De cursus wordt gegeven in een huiselijke sfeer waardoor het laagdrempelig is. Het is fijn dat het niet zweverig is. Verzorging door de dag is goed met hapjes en drankjes. Je gaat goed opgeladen met veel kennis rijker naar huis. Ik kijk er erg positief op terug en heb ook maar gelijk het vervolg voor Reiki 3a geboekt. Dus mocht je op zoek zijn naar een fijne Reikimaster dan raad ik ReikiMar zeker aan.

Gijsbert

Reiki 2, november 2020

Gisteren de cursus Reiki 2 mogen volgen bij ReikiMar. Wat een warm bad weer! Zodra je binnen komt voel je meteen de fijne energie!!

Heerlijke dag gehad in een relaxte sfeer en veel geleerd. Genoeg handvatten om weer verder te ontplooien.

Meteen ingeschreven voor Reiki 3A. Ik kan niet wachten….

Susan

Reiki 2, november 2020

Onlangs heb ik op een zondag met een klein groepje de Reiki 1 cursus gevolgd bij ReikiMar. En wat een heerlijke dag was het. In een hele ontspannen huiselijke sfeer kregen we al het lesmateriaal aangeboden, de inwijdingen in een prachtige studio en tussendoor lekker buiten in het zonnetje gezeten. De aanwijzigen én het lesmateriaal zijn heel praktisch en duidelijk, je hebt hiermee echt al een goeie handleiding om zelf te gaan oefenen met behandelen. Ook heeft Reikimar diverse zelfbehandelingen (die doe ik graag ‘s avonds voor het slapen, dan slaap ik als een roosje) en muziekjes op YouTube staan, zeer de moeite waard. Ik ben benieuwd naar de terugkom dag en heb ook Reiki 2 al geboekt, dat zegt genoegt toch 🙂

Maartje

Reiki 1, september 2020

We kwamen aan bij Mariëlle en Jolanda in hun warme huis, met goede energie en open voor alle nieuwe dingen die we mochten ervaren. En wat een heerlijk ontspannen dag was dit geworden!

Hele fijne manier om een cursus te mogen volgen, met een lach en een traan in de groep, dank jullie wel! Tot een volgende keer!

Liefs Shakira ♥️

Shakira

Reiki 1, oktober 2020, RaïdaCreation

Onlangs de cursus Reiki 1 gedaan bij ReikiMar en dit is zeker een aanrader!

De cursus was enorm leerzaam en de inwijdingen waren bijzonder om mee te mogen maken. Er is meer dan voldoende persoonlijke aandacht en alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast was het ook nog eens een hele gezellige dag! De huiselijke en ongedwongen sfeer, de gastvrijheid en heerlijke lunch waren super.

Op naar Reiki 2 bij Mariëlle en Jolanda 🙂

Charissa

Reiki 1, november 2020

Ik heb afgelopen zaterdag de Reiki 2 cursus gedaan.
Het was weer een prachtige ervaring!

De inwijding was heel bijzonder en we hebben daarna meteen geoefend met een afstandsbehandeling.Ook kregen we een lesboek en hebben meteen de symbolen geoefend.

Daarnaast ook weer veel
extra´s geleerd, o.a. werken met edelstenen. Marielle en Jolanda zijn super gastvrij en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Wil je een Reikicursus volgen? Dan raad ik Reikimar zeker aan!

Petra

Reiki 2, 2020

Het is als of je thuis komt bij Mariëlle. Onze groep had de luxe dat we ook Jolanda ( de partner van Mariëlle) erbij hadden. Wat geweldig stel en wat vullen en voelen ze elkaar goed aan.

Ik heb echt een geweldige dag gehad. Vol van informatie, inwijdingen en oefenen.

Je hoeft zelfs geen eten mee te nemen, want de lunch is tot de puntjes verzorgt. Regelmatig word er je iets lekker te eten en te drinken aangeboden. Het ontbreekt je aan niks die dag

Nathascha

Reiki 1, oktober 2020, Massagepraktijk Zien Voelen Helen

Een paar weken geleden heb ik de Reiki 1 cursus bij Mariëlle en Jolanda gedaan. In een kleine groep en op een ontspannen manier heb ik de hele dag bijzondere ervaringen opgedaan.
Van het ontvangen van de zachte energie tijdens de inwijdingen en het vervolgens voelen stromen van de energie bij het oefenen op elkaar. Dankzij de fijne begeleiding en verzorging van zowel Mariëlle als Jolanda voelde ik me heel erg op mn gemak. Ik heb me ook meteen ingeschreven voor Reiki 2 over een paar maanden. Mocht je overwegen om een Reiki cursus te gaan doen dan raad ik Reikimar zeker aan!

Femke

Reiki 1, 2020

Vandaag heb Reiki 2 gevolgd bij Reikimar. Ik kijk terug op een leerzame, warme en liefdevolle dag. De informatie is praktisch en duidelijk. Alle tijd en ruimte voor het leren van de symbolen. En naast me ligt het duidelijke cursusmateriaal dat uitnodigt hiermee thuis aan de slag te gaan. De grote meerwaarde voor mij ligt in de praktische handvatten en tips die ik aangereikt heb gekregen om Reiki in mijn dagelijkse leven te integreren. Gedurende de dag hebben we onder andere geoefend met Reiki op afstand en Reiki via edelstenen op de chaka’s. We hebben ook geleerd hoe we een Reiki Douche kunnen maken. Ik word hier heel blij van en ik heb zin om deze prachtige kennis verder in de praktijk te brengen. Dankjewel voor deze heerlijke dag!

Elke, 2020

Reiki 2, De Elzenboom

Een paar weken geleden reiki 2 gevolgd bij Marielle, was weer een heerlijke dag.
Tijdens de op afstand behandeling tijdens de les meteen een mooie ervaring /reactie van mijn moeder die de behandeling kreeg. Van de week zelf voor het eerst een afstand behandeling gedaan, mijn tante heeft is recent aangereden door een vrachtwagen. Voor de behandling gaf ze aan veel last te hebben van haar linkerbeen. Meteen na de behandeling kreeg ik al een mooie reactie terug. Maar na een paar dagen later kreeg ik een appje met een update. De nacht na de behandeling soms een pijntje of een tinteling gehad in de ochtend vrij stijf maar nu geen pijn meer.

Zo gaaf om te horen. Dank je wel Marielle dat je me dit geleerd hebt

Barbara

Reiki 2, 2020

Ik heb al meerdere cursussen bij Mariëlle en Jolanda gedaan, wat een warme, fijne plek om te komen. Je voelt je er welkom en de cursussen worden met veel passie gegeven. Als je vragen hebt, kun je ze altijd stellen.
Nadat ik Reiki 1 en 2 elders heb gedaan, heb ik de Reiki 3A bij Mariëlle gedaan en daar heb ik zeker geen spijt van! Ze geeft niet alleen de standaard cursus, maar zoveel meer! Leuke tips en trucs en mooie naslagwerken.
Als je overweegt Reiki cursussen te doen, zou ik je Reikimar van harte aanbevelen!

Kim, 2020

Reiki Master 3A, Kim's orgonites enzo

Wat een bijzondere dag, heb ik beleefd tijdens de Reiki 1 cursus. Een warme huiselijke sfeer , waarin je wordt onthaald en waardoor je jezelf snel thuis voelt 
Duidelijke uitleg met ruimte voor al je vragen. De begeleiding tijdens de theorie en het  praktijk gedeelte is respectvol en maakt het voor een ieder fijn om te mogen leren 
Een fantastische plek om te mogen zijn.

Petra, 2020

Reiki 1, Pachamamameditatie

Ik ben door mijn vrouw Reiki 1 gaan doen. Ik was onder de indruk wat Reiki met haar deed en nog steeds doet. Volgende maand gaat ze zelfs voor haar Reiki Master!
Ik heb uiteindelijk besloten nadat ik ook bij een Reiki swap avond van Mariëlle ben geweest om de cursus zelf te gaan doen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en heb een geweldige dag gehad!
Bij Mariëlle en haar partner Jolanda kan je helemaal jezelf zijn. Nogmaals bedankt voor deze super mooie en volop positieve dag!??

Harry

2020, Reiki 1

Ik wil toch nog heel graag een mooie verdiende recentie  schrijven voor deze inwijding:

Alle etherische kristallen zijn zo prachtig aangereikt tijdens deze inwijding. Stuk voor stuk met aandacht beschreven door Mariëlle en ruim de tijd om ze allen om beurten te voelen en binnen te laten komen. In mijn praktijk gebruik ik ze nu regelmatig: onder de behandeltafel,  op pijn plekken bij mijn cliënten, maar ook bij mezelf. De behandelingen zijn nog intenser geworden. Wat een geweldige inwijding die weer met een heel mooi certificaat is bezegeld. Dank je wel Mariëlle voor de inwijding van de etherische kristallen ????

Monique

Etherische Kristallen, 2020

Mijn bevindingen bij Reikimar was boven mijn verwachtingen. Ik had mij aangemeld voor Reiki 1 en werd vriendelijke benaderd na mijn aanmelding. Op de dag zelf ging ik er met een open houding naar toe. Ik heb de huiselijke sfeer met een koekje/koffietje erbij als prettig ervaren. Mariëlle & Jolanda dank jullie wel voor de pure warmte en positiviteit die jullie afgeven. Dankje wel voor de lekker lunch en de fijne gesprekken.  Dankje wel voor de aangenamen inwijdingen en jullie luistert oor. Het was fijn om een klik te voelen tussen jullie, de andere cursist en Ocho.
Mij zien jullie zeker terug voor Reiki 2.

Brigitte

Reiki 1, oktober 2020

Een aantal jaar geleden heb ik mijn Reiki diploma’s elders behaald, maar er niet veel mee gedaan.
In 2018 besloot ik dat ik toch wel wat meer met Reiki wilde doen en ben toen met een kennis meegegaan naar de ReikiSwap avonden.
Hier heb ik mijn vertrouwen in het geven van Reiki behandelingen helemaal terug gevonden en ben mijn kennis hier ook verder uit gaan breiden met Kundalini Reiki en Lightarian Reiki.
Dankzij Mariëlle sta ik nu veel steviger in mijn schoenen en zie ik de eindeloze mogelijkheden van Reiki.
Ben haar ook eeuwig dankbaar!!

Merel, 2018-2020

Reiki Master 3A, Remissis

Wat was de Reiki 1 cursus fijn! Je krijgt al meteen een fijn gevoel als je wordt begroet door de glimlachen van Marielle en Jo. De lesstof wordt fijn doorgenomen met hun persoonlijke ervaringen, wat soms voor herkenning zorgt en ook een gevoel van vertrouwen geeft, omdat zij immers iets persoonlijks vertellen. Je voelt je snel thuis, wat ik erg belangrijk vond, omdat je toch iets nieuws ervaart. Naast de theorie, krijg je ook goede ondersteuning wanneer je begint met het beoefenen van Reiki. De lunch was zelfgemaakt, wat ook weer wat extra’s geeft (en overigens heel lekker was!). Ik kan iedereen de Reikicursus aanraden!

Angel, 2020

Reiki 1, Guanyu

Op 11 juni heb ik de cursus Reiki 1 gedaan bij ReikiMar in Almere. Ik heb het ervaren als heel prettig en ontspannend.Er was voldoende aandacht om het geleerde in de praktijk te brengen en de inwijdingen voelden “magisch” Marielle en haar partner hadden ook  een heerlijke lunch bereid. Binnenkort ook nog een terugkom avond, zit er ook bij.Heb ook daadwerkelijk ervaren wat Reiki met je doet, echt een geweldige ervaring! Zou ReikiMar zeker aanbevelen!

Petra

Reiki 1, 2020

Mijn Reiki 3a bij ReikiMar gehaald. Wat een fijne ervaring!
Een geheel verzorgde dag met heel veel extra inspiratie. Het cursus materiaal is compleet en bevat vele extra informatie en inspiratie. Mariëlle en Jolanda begeleiden je met liefde, geduld en intuïtie.

Ik heb nog veel meer interessante en leuke cursussen gezien op de website. Dus mij zien ze nog wel vaker terug ?

Willemijn

Reiki Master 3A, 2020

Wat een mooie zondag Reiki 1. Op verschillende manieren hebben we kennis gemaakt met energie. Ik heb het als een relaxte en vooral een leerzame dag ervaren. Mariëlle en Jolanda zijn twee deskundige dames die de dag goed begeleiden en toelichten. Ze zijn vooral heel open en warm. Echt een aanrader.

Katinka

Reiki 1, 2020

De laatste jaren heb ik een aantal Reiki opleidingen bij Mariëlle gevolgd. De laatste weken op afstand via internet, wat een super oplossing is in deze tijden.

Mariëlle barst van de energie, legt alles goed uit en heeft veel passie voor haar vak.

In mijn geval zullen er nog veel cursussen en inwijdingen volgen.

Beate

Etherische Kristallen, 2020

Na in 2015 Reiki 1 en Reiki 2 gedaan te hebben was ik nu toe aan de volgende stap. Even zoeken op internet leidde mij naar ReikiMar. Mariëlle zorgt voor een heel prettige ontspannen sfeer zonder zweverig gedoe. Dit aangevuld door Jolanda geeft een gevoel van welkome gastvrijheid. Nieuwe technieken geleerd waardoor je weer inziet hoe oneindig breed Reiki is. Het was niet alleen mooi om te ervaren, maar ook gewoon leuk om te doen. Dames heel erg bedankt!

Ron

Reiki Master 3A, 2020

Wat een bijzonder mooie dag beleefd bij Mariëlle en Jolanda. Samen met mijn broertje de Reiki1 cursus gedaan en wat was deze mooi!! We werden fantastisch  begeleid en hielden er een mooie gedeelde ervaring aan over. Razend enthousiast!

Elyse

Reiki 1 2020

In 2013 behaalde ik mijn Reiki 1 en 2. Als voetreflextherapeut merkte ik al snel dat deze heerlijke Reiki energie als vanzelf begon te stromen tijdens reflexbehandelingen. Ook kwam er meer en meer rust in mijn praktijk. Mariëlle moedigde mij aan om verder te gaan met Reiki 3a en dat heb ik gedaan. Na een leerzame en liefdevolle cursusdag met een lach en een traan mag ik mijzelf Reiki master noemen. Dank je wel Reikimar, Mariëlle, dat je op mijn pad bent gekomen en ver-Reiki-ng brengt in mijn leven.

www.voetreflexharmonique.nl

Monique Fakkeldij- Smeink

2019, Voetreflex Harmonique

Wat een fantastische, met energie gevulde dag! Er waren al jaren lang veel sterke energieën aanwezig die ik kon waarnemen maar niks mee kon. Mariëlle heeft mij door middel van Reiki een hoop duidelijkheid gegeven met wat ze betekenen en wat ik ermee kan.

En dan was dit pas het begin 🙂 ik ga in oktober voor mn Reiki 2. Het was een heerlijke dag om lekker met energie bezig te zijn onder goede begeleiding. Ik vond het extra speciaal om dit met mijn zus te mogen delen!?

Casper

Reiki 1, 2020, Grounded Agency

Het bijzondere aan de bijeenkomst bij Mariëlle thuis vond ik háár uitstraling, ik voelde me zo welkom in warmte en liefde. Dit kwam zo positief bij mij binnen, echt heel fijn.

Kim

2019-2020 Heart-to-heal

Lieve Mariëlle, Naast al het mooie wat ik al van jou heb geleerd en heb mogen ontvangen, wil ik je bedanken voor de 3 inwijdingen van de edelstenen. Ik kreeg mooie kleuren door en het voelde heel rustig en ontspannen.  Ik voel mezelf weer een stukje rijker en gegroeid door deze aanvulling. Ik heb ze ook al toepast, ik had hoofdpijn en heb de bergkristal in mijn hoofd gedaan en het verzachte. Ik ben ook benieuwd naar de Toer door het huis waar je welke edelstenen kan neerleggen en welke werking ze dan hebben. Het geeft allemaal een heel mooi gevoel. ?

Jeannette

Etherische Kristallen, 2020

Ik heb 2 maanden geleden de cursus Reiki1 bij Mariëlle gevolgd. 2 super gezellige dagen waarin de basis van Reiki duidelijk wordt uitgelegd en de energie rijkelijk vloeit. De mediaties en inwijdingen waren prachtig en de hele ervaring, indrukwekkend. Mariëlle is een mooi mens met duidelijk hart en passie voor wat ze doet. Ik kijk uit naar mijn volgende cursus bij ReikiMar.

Lynn

2018, Inmiddels Reiki Master

Naast de Reiki cursus heb ik ook een Persoonlijk  Ontwikkelings Traject bij Marielle gevolgd. En ik heb daar heel veel mooie ervaringen bij opgedaan die mij weer heel veel gebracht hebben in het dagelijks leven. Echt super! Heel erg bedankt voor waar ik nu mag staan.
Raymond, 2018-2019

ReikiMaster 3A

Via de webinar heb ik een Etherische kristallen inwijdingen ontvangen van Mariëlle.

Alles wordt zo goed uitgelegd en de inwijdingen op afstand is een bijzonder ervaring.

Ik kreeg een naslagwerk erbij met heel veel informatie over de edelstenen/kristallen. Natuurlijk na de inwijdingen heb ik gelijk wat uitgeprobeerd en het werkt echt. Zo heb ik een kristal bij mijn rug geplaatst en de pijn is echt flink verminderd. Ik stond namelijk op het punt om diclofenac te gebruiken. Gelukkig hoef dat niet meer. In mijn glas water stop ik rozenkwarts, de smaak is veel lekkerder. Ook mijn kids proefden het verschil. Ik ben er heel blij mee dat ik deze inwijdingen heb mogen ontvangen. Ik ga het zeker toepassen aan mijn gezin, cliënten, huis, planten, moestuin en huisdieren. Echt een aanrader. Dank je wel Mariëlle!

Cindy

Etherische Kristallen, 2020

In 2018 kwam Marielle op mijn pad. Ik had al een paar keer het advies gehad, om Reiki te leren – en toen vond ik ReikiMar op internet. Het was gewoon de bedoeling dat ik haar zou vinden.  In 2018 heb ik Reiki 1 en Reiki 2 bij haar gevolgd. De cursussen zijn perfect verzorgd met alle nodige info en genoeg tijd om te oefenen. Het waren kleine groepen, dus veel aandacht. Lesmateriaal en uitgebreide lunch zijn inclusief de kosten. 

Beate, 2018-2019

Reiki Master 3A

Ik ben bij ReikiMar terecht gekomen via de ReikiSwap avonden. Super leuk en gezellig. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reiki.
Besloten zelf mijn Reiki 1 te halen en inmiddels heb ik mijn Reiki 2 en Reiki 3A ook via ReikiMar gehaald.
Deze maand begin ik ook met een Persoonlijk Ontwikkelings Traject bij Marielle. Ik ben zeer benieuwd wat dit gaat brengen.
En ja…. dit alles zou je niet doen als iemand je geen vertrouwen geeft. Ik kan niet anders zeggen dat het echt een aanrader is! Maak zeker een afspraak met Mar!

Angela, 2018-2020

ReikiMaster 3A, Alegna Beauty & More

Tijdens het scrollen vond ik ReikiMar. Er was nog 1 plek vrij bij Reiki 1 en wel voor de week daarop. Doen en gedaan. En geen spijt. Het was een zeer bijzondere cursus. Alles werdt goed uitgelegd. Het was een warme en een gezellige sfeer. Genoten van de lunch. En bijzondere mensen ontmoet.
Ik ben Marielle heel dankbaar voor haar inwijdi gen en ik kan niet wachten op Reiki 2 cursus. Ik had nooit gedacht dat het mij ook zal lukken. Eerst tijd voor zelf behandelingen en dan anderen mensen mogen helpen. Dat is mijn doel. Ik hoop nog heel veel te leren van Marielle.

Cindy, 2018-2020

Reiki Master 3A, CEM Reiki

Vandaag de laatste etherische kristallen inwijding gehad.

Het waren er in totaal 3. Deze 3 inwijding heb ik als cadeau voor moederdag gekregen.

Wat een bijzondere ervaring en zoveel mooie etherische kristallen rijker??

Mariëlle heeft deze inwijdingen ook nu weer met zoveel liefde en passie gedaan!

Ze is en blijft een toppertje!!! Mariëlle nogmaals dankjewel ?

Anja

Etherische Kristallen, 2020

Ik kwam in contact met Reiki door mijn vrouw Monique die al reiki 1,2 en 3 heeft .Daar heb ik zeker altijd van genoten als ik een behandeling kreeg , maar ik wilde iets terug geven aan haar om haar ook een behandeling te kunnen geven. ik hoorde van haar de leuke en goede lessen die Marielle geeft en natuurlijk met hulp van Jolanda dus ik heb mij zelf opgegeven voor Reiki 1. Eerste dag was ik bezig met leren om het door tegeven aan mijn vrouw , toen 2de dag weer leren maar toen kwam ik er achter wat het allemaal met jezelf ook doet ,tjemig wat is dat goed voor alles . einde dag toch maar opgegeven voor Reiki 2.
Silvio, 2018-2020

Reiki Master 3A, Blokhutten

Onlangs de drie inwijdingen in de etherische kristallen gehad. Wat een ontzettend mooie en bijzondere ervaring!

Naast de krachtige energie van deze kristallen is de energie van Mariëlle zeer bijzonder te noemen. Wat een enthousiasme en positiviteit!

Echt een aanrader!

Kim

Etherische Kristallen, 2020

Mijn vrouw kwam na een behandeling van Marielle zo enthousiast thuis dat ik niet achter kon blijven. Na een behandeling voelde ik een enorme energie. Het voelde goed en vertrouwd.
Toen hebben mijn vrouw en ik Reiki 1 gedaan. Dat was voor ons allebei heel indrukwekkend. Voor mij persoonlijk was dit thuiskomen bij mijn kern en ben daar heel dankbaar voor. Daarna Reiki 2 en Reiki 3A

Arwin, 2018-2019

Reiki Master 3A

Mooi mens! We leerden elkaar kennen op een andere cursus en zodoende kwamen we in contact. Afgelopen jaar al best wat samengewerkt en kon niet om Reiki heen na jou prachtige verhalen!
De eerste cursus gedaan en gelijk verslaafd. Daarna volgde nummer 2 en 3A staat in de planning!
Fijne begeleiding tijdens de cursus en kleine groepen waarbij veel aandacht is voor iedereen en inbreng. Aanrader om hier Reiki te mogen en kunnen leren! ??

Lisette 2018-2019

Reiki 2, AskLizzyNL

Ben nu zo’n 3 jaar vaste klant van Marielle! Ik heb 3 cursussen gevolgd en ga later in het jaar nog de lightarian volgen. De cursussen vind ik erg goed verzorgd, er word echt persoonlijke aandacht besteedt aan jou als persoon!

Zowel Marielle als Jolanda hebben veel geduld, leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je!

Als iemand met ADHD, heb ik inmiddels een manier op mijzelf rustig te krijgen. Iets wat ik zeer zeker te danken heb aan Marielle.

Maaike, 2017-2019

Reiki Master 3A