andere Reiki cursussen/ inwijdingen

Ik geef de inwijdingen persoonlijk aan je door
boek direct

Consciousness Reiki (persoonlijk)

Consciousness Reiki werkt met een hele krachtige energie van wit licht samen met Aartsengel Michaël en 7 nieuwe symbolen.

Het is heel gericht op het bewustwordingsproces.

Wat wil ik met mijn leven?
Wat is mijn levenspad?
Wil je snelle oplossingen?
Gaan je gedachtes alle kanten op?
Ik ben fan! Een mooie aanvulling op Usui Reiki. Kan vanaf Reiki 1

Krachtig en in 1 avond te leren. Inclusief cursusmateriaal en certificaat.

De investering bedraagt €49,-
Inclusief handleiding, oefenen en certificaat.

Na een rumoerige periode in mijn leven kwam ik op het spoor van ReikiMar. Ook had ik voor t laatst ruim 10 jaar geleden met Reiki gewerkt. Een warm bad, zo voelde ons eerste contact en alle ontmoetingen die erop volgden. Consciousness Reiki sprak me op dat moment het meeste aan, hoewel er meer lonkte. Dit kan ik iedereen aanbevelen! Het bracht me rust, overzicht en alle puzzelstukjes vielen in het juiste vakje van de ladenkast. Ineens was er orde en overzicht. Van hieruit kon ik met mijn hart nieuwe keuzes maken op mijn levenspad. Mijn dank is groot, ik hoop dat velen dit pad zullen volgen.

Anneke

Consciousness Reiki

Excalibur Reiki (direct te ontvangen)

Vooropleiding Reiki 1 of gelijkwaardig.

Excalibur Reiki helpt je met het opruimen van externe obstakels voor succes en geluk. Het biedt bescherming tegen negatieve energie, negatieve gedachten en entiteiten.

Je wordt afgestemd op:

 • De ridders van de ronde tafel (zijn goed in het wegwerken van ongewenste personen)
 • Merlijn en Alchemie (voor transformatie)
 • De dame van het meer (brengt wijsheid en genezing)

Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Ik geef de inwijding dan ook persoonlijk aan je door via een automated webinar. Je kunt de inwijding dus na betaling direct ontvangen.

Inclusief handleiding, certificaat en als bonus bijpassende meditaties.

Kosmische Draak Energie Reiki (direct te ontvangen)

De Kosmische Draak Energie helpt ons contact te maken met ons Hogere Zelf. De essentie van je ‘zijn’. De bron van al het licht en leven in jou.

Als je contact maakt met je Hogere Zelf kun je de begeleiding, vrede, harmonie en verlichtend licht ontvangen. Waardoor je tot rust komt in jezelf. Even weg van de afleiding van de fysieke wereld. Jezelf echt even herstellen.

Naarmate je meer contact maakt met je Hogere Zelf krijg je meer kracht en vermogen om negatieve energieën weg te sturen. Geef je anderen geen macht meer over jou.

De Kosmische Draak Energie Reiki is als de vreugde van het overstijgen van het ego en het omarmen van het bewustzijn van het Hogere Zelf… dus de Kosmische Draak deelt zijn vreugde met ons.

  Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Ik geef de inwijding dan ook persoonlijk aan je door via een automated webinar. Je kunt de inwijding dus na betaling direct ontvangen.

  De investering bedraagt €29,-

  Inclusief handleiding en certificaat. Als bonus krijg je een bijpassende meditatie.

  Ik heb meegedaan aan deze inwijding omdat draken mij al lange tijd fascineren. In Fantasy boeken zijn ze altijd krachtig en wijs. Soms ook wel wreed maar lang niet altijd. Vaak hebben ze menselijke partners die ze berijden zodat ze samen grote reizen kunnen maken.

  De Kosmische draak inwijding was mooi. Het begon al met een hele mooie en toepasselijke meditatie die Mariëlle uitgezocht had. Tijdens die meditatie deed Mariëlle bij iedereen persoonlijk de inwijding. Het was namelijk een groepsinwijding, mijn eerste. Het zal wel mijn fantasie geweest zijn maar ik voelde me tijdens de inwijding veranderen in een draak die met grote vleugelslagen door het zwerk zwierde. Marielle was daarbij mijn menselijke partner die meeliftte op mijn rug. Een bijzondere ervaring.

  Ook nu nog heb ik het gevoel dat er een stukje van de draak in mij huist. Als ik drakenreiki geef stel ik me daarbij voor dat ik warmte en vuur uitadem die louterend werken. Als ik dat doe schijnen mijn handen enorm warm te worden. De kosmische drakenreiki is echt een mooie uitbreiding op mijn reikivaardigheden.

   

  Jan Bart

  Kosmische Draak Energie Reiki, december 2020

  Kosmische Draken Energie Reiki

  Purple Reiki (direct te ontvangen)

  Minimale vooropleiding: Reiki Master (3A) of Kundalini Master

  Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie.

  Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie.

  Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Ik geef de inwijding dan ook persoonlijk aan je door via een automated webinar. Je kunt de inwijding dus na betaling direct ontvangen.

  Het is een individuele inwijding waarvoor de investering €39,- bedraagt.

  Inclusief handleiding en certificaat.

  Mariëlle heeft mij ingewijd in Purple Reiki. Wat een bijzondere en krachtige ervaring!

  Het was mijn eerste inwijding op afstand, maar voelde me bij Mariëlle meteen op mijn gemak! Een hele lieve, enthousiaste vrouw waarvan je gewoon voelt hoeveel liefde ze voor het vak Reiki heeft.
  De inwijding was heel krachtig en ik voelde het door heel mijn lijf en zelfs daarbuiten stromen. Ik ben dankbaar dat ik deze inwijding bij haar heb mogen volgen en ik ga er bij haar zeker meer doen! De persoonlijke aandacht en het ritueel samen live doorlopen voelt voor mij extra waardevol.

  Bedankt Marielle voor je liefdevolle begeleiding!

  Marjolijn

  Purple Reiki, 2020, My Beautiful Life