Iedereen kan Reiki leren, ook jij…

Wanneer jij voor een Reiki cursus komt word je hartelijk begroet en staat de koffie of thee al voor je klaar. In de kleine setting voel jij je snel thuis. Je laat de spanning van je afglijden en je geniet van de hernieuwde energie die door je lichaam stroomt.

Samen met je mede-cursisten oefen je veel en leren we je alles over Reiki. Aangezien het een dag is waarin jij centraal staat verwennen we je kosteloos met een goed verzorgde lunch. Al snel merk je dat Reiki een win-win situatie is. Als jij iemand Reiki geeft, ontvang je zelf ook Reiki. En dat is zo mooi aan Reiki, je wordt er niet moe van.

Aan het einde van de cursus ga je gewapend met een erkend certificaat en een grote glimlach op je gezicht weer naar huis.

Hoe meer je met Reiki werkt, hoe sterker de energie wordt. Als je een behandeling geeft wordt je niet moe. Je geeft namelijk niet je eigen energie weg

Gun jij jezelf ook meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen

Reserveer dan snel je plek. Maximaal 6 cursisten zodat je alle persoonlijke aandacht krijgt die jij verdient. Honderden cursisten gingen je voor en ervaren dagelijks de voordelen van Reiki.

Korting geldt alleen voor de Usui Reiki 1 cursus
Ik heb vanaf cursus Reiki 2 tot en met de Reiki 3B Teacher opleiding gevolgd. En daarnaast al mijn Lightarian Reiki graden bij Mariëlle gevolgd.
En ben nog steeds erg blij dat ik Mariëlle hiervoor heb uitgekozen, omdat ze echt meegaat in je traject! 
Ze geniet er super van om mensen te laten groeien.
Ik vond de Reiki 3B opleiding een hele bijzondere ervaring waarin ik veel over mezelf geleerd heb.
Menke, 2018-2020

Reiki Teacher, Basic-Mind

Reiki Leefregels volgens de wet van aantrekkingskracht:

  • Vandaag ben ik kalm
  • Vandaag heb ik vertrouwen
  • Vandaag ben ik dankbaar
  • Vandaag vervul ik mijn plichten
  • Vandaag ben ik vriendelijk voor anderen

 

Ik ben aangesloten bij Reiki Vereniging: Reiki Cirkel. De Cirkel hanteert eerlijke tarieven en streeft een hoge kwaliteit van lesgeven na. Ook ben ik aangeloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.