Home » Blog » Reiki » 5 manieren om de Violette Vlam te gebruiken
Violette Vlam

5 manieren om de Violette Vlam te gebruiken

door | 30 sep, 2021 | Persoonlijke Groei, Reiki

In deze nieuwste blog vind je 5 manieren om de Violette Vlam te gebruiken.

Wat is de Violette Vlam?

De Violette Vlam is een unieke spirituele energie die je kan helpen in alle gebieden van je leven. Het kan lichamelijke en emotionele problemen helen, je relaties met de mensen om je heen verbeteren en zorgen dat je spiritueel groeit. De Violette Vlam transmuteert negatieve energie in positieve energie. De Violette Vlam verhoogt daardoor je trillingswaarde. Des te hoger je trillingswaarde, des te meer zal je in in liefde en vreugde leven omdat je positief geladen bent.

Hoe leer ik de Violette Vlam?

In Shambhala Reiki 1-2 leer ik je alles over de Violette Vlam.

5 manieren om de Violette Vlam te gebruiken:

Verbind je eerst met Usui Reiki of Shambhala Reiki voordat je de Violette Vlam als heling gaat gebruiken. Door Reiki ontspan je en daardoor creeër je een vruchtbare grond om te helen.

  1. Energie gezelschap. Als je door een stressvolle periode gaat, vraag dan de Violette Vlam om bij je te zijn als helend gezelschap. Je hoeft het alleen maar bij je te hebben. Niets meer. Zijn nabijheid zal je kracht geven en helpt je te ontspannen en helen. Je kunt het volgende zeggen: “Lieve Violette Vlam, blijf vandaag aan mijn zijde en omring me met positieve energie. Dank je wel.”
  2. Violette Vlam bad. Als je je niet lekker voelt, of je voelt je leeggezogen van energie, ga lekker liggen en vraag dan de Violette Vlam om over en door je heen te stromen. Van je hoofd tot je voeten. Voel de energie om en door je heen stromen en je Aura en lichaam reinigen van onzuivere energieën. Voel elke cel van je lichaam zich herstellen en zich vullen met deze hernieuwde energie. Ga staan en visualiseer nu een Violette Vlam voor je. Ga hier in staan en ervaar de energie als een warm bad. Blijf staan zolang nodig en stap er dan weer uit. Bedank dan de energie.
  3. Helen met adem. Je kunt je adem gebruiken door het violette licht in te ademen en door te sturen naar het gewenste gebied in je lichaam om blokkades op te lossen. Als je uitademt stel je je voor dat alle negatieve energieën je lichaam verlaten. Doe deze ademhalingsoefening een paar keer.
  4. Violette kaars meditatie. Brand een violet kleurige kaars en staar een minuut of 5 in de vlam. Alleen al door het kijken naar de vlam kom je in een meditatieve staat waardoor je dingen kunt loslaten en helen.
  5. Vorige levens. Als je al veel met de Violette Vlam hebt gewerkt maar het niet lukt om bepaalde problemen te helen kun je het volgende doen. Vraag de Violette Vlam om jou een leven te laten zien die te maken heeft met dit probleem. Je krijgt dan alleen datgene door wat met dit probleem te maken heeft. Dan kun je weer gericht aan de slag.

Veel plezier ermee

Liefs,

Mariëlle alias ReikiMar

P.S. klik Agenda ReikiMar voor de agenda voor de Usui Reiki en de Shambhala Reiki cursusdata.

 

Disclaimer. De Violette Vlam kan intens helen waardoor gifstoffen je lichaam willen verlaten. Dit kan je moe of chagrijnig maken. Zorg dat je veel water drinkt. Zorg ook dat je goed geaard bent. Daarnaast werkt de Violette Vlam ondersteunend en vervangt nooit reguliere zorg.

Bron: ReikiRays

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin1