Home » Blog » HSP » 5 stappen om zeer eenvoudig in je eigen energie te blijven
in je eigen energie blijven

5 stappen om zeer eenvoudig in je eigen energie te blijven

door | 24 dec, 2019 | HSP, Reiki

5 korte stappen om zeer eenvoudig in je eigen energie te blijven

Het is bijna kerst en iedereen is druk in de weer. De laatste boodschappen doen, zorgen dat de kleren voor kerst zijn gewassen, de kinderen zijn aan het stuiteren van de spanning…Daarom 5 korte stappen om zeer eenvoudig in je eigen energie te blijven.

Kerst is een mooie tijd maar het kostte mij vroeger heel veel energie. Als de dag voorbij was en we waren weer thuis was ik leeggezogen en hing ik op de bank. Al die energieën. En de volgende dag mochten we weer. Ik was echt kapot na 2 kerstdagen en mocht daarna gewoon weer werken.

Maar het is nu anders. Nu kan ik van de dagen genieten en ‘s avonds nog energie overhouden. Hoe?

Dit zijn de 5 stappen die wij altijd nemen:

  1. Aarden, zorg dat je goed op de grond staat. Visualiseer wortels vanuit je voeten die diep de aarde in gaan. Of draag een magneethart.
  2. Je chakra’s (tijdelijk) dicht draaien. Ga alle 7 hoofdchakra’s langs en maak een dichtdraaiende beweging, zeg daarbij: “ik draai nu dit chakra dicht”.
  3. Trek je Aura in. Zeg: “ik trek nu mijn aura in” en maak de beweging alsof je je aura naar je toe haalt. Zowel van voren, als van achteren en van opzij.
  4. Maak een energetische beschermlaag om je heen, een soort cocon. Van onder je voeten tot boven je kruin. Zeg daarbij: “wall van kristal, sluit om mij heen, laat niets door dan licht alleen”. Je kan de buitenkant ook van spiegels voorzien zodat alle energie van anderen nog beter afketst op jouw bubbel.
  5. Luister naar onderstaande korte Reiki douche meditatie.

Herhaal deze stappen zo vaak als je wilt. Bijvoorbeeld als je op de wc zit.

Geniet van de komende kerstdagen.

Dikke knuffel

Jolanda & Mariëlle

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin