Home » Blog » Persoonlijke Groei » Hoe ik mijn vastgeroeste overtuigingen heb losgelaten
vastgeroeste overtuigingen loslaten

Hoe ik mijn vastgeroeste overtuigingen heb losgelaten

door | 21 feb, 2019 | Persoonlijke Groei

Van eik naar rietstengel

Wat een fantastisch weekend achter de rug!

Rebirthing! Oftewel een wedergeboorte. Een hernieuwde start. Het loslaten van vastgeroeste overtuigingen.
Ik heb de afgelopen jaren veel aan mijn persoonlijke ontwikkeling gedaan, wat me als mens deed groeien en me meer in mijn kern terug bracht.

Met name de Reiki heeft me erg teruggebracht naar mijn zijn. Heel veel mogen loslaten de afgelopen jaren maar toch waren er nog een paar zaadjes achter gebleven. Een rebirthing weekend (geboekt bij Definest) klonk me als muziek in de oren. Opnieuw uit liefde geboren worden. Wat een cadeau voor mezelf.

Afgelopen vrijdag was het zover en maakte ik in mijn ReikiMar voiture de reis vanuit Almere (met een tussenstop in de edelstenen winkel) naar Winterswijk. Vol gezonde spanning. Eenmaal daar aangekomen werd ik hartelijk welkom geheten en naar mijn kamer gebracht. Wat een prachtige ruimte daar. Heel landelijk en rustig. Het voelde direct goed. Ook de groep voelde direct vertrouwd. Ursula, Ron en Hetty straalden ontzettend veel rust en liefde uit.

De 1e avond wat onwennig geslapen. Hoe zou zo’n wedergeboorte gaan? Hoe ziet het zwembad eruit? etc. Mezelf wat Reiki gegeven en lekker in slaap gevallen.

De volgende ochtend heerlijk ontbeten en na het Mantra zingen waren we klaar voor de wedergeboorte. Iedereen zijn badkleding aangedaan en groepjes van 3 of 4 gemaakt.
Er was een rond zwembad met een temperatuur van ruim 38 graden zodat de baarmoeder werd nagebootst.

Met zijn 3-en ging je het water in. 1 zou de snorkel vasthouden (je navelstreng) en de ander zou je dragen. Zelf ging je met een neusclip en de snorkel op je buik in het water liggen. Wow, wat een ervaring. Zo moet het echt in de baarmoeder hebben gevoeld. De warmte, de gewichtloosheid, de geborgenheid. En daar, onder water kwamen de emoties en/of de inzichten. Zo ontzettend bijzonder. Geen woorden voor.

Nadat je op je buik had gelegen en je er klaar voor was om geboren te worden draaide je je om en werd je in het water gewiegd door je begeleiders. Zoveel warmte en liefde, zoveel emoties. Ik had me daadwerkelijk losgemaakt van mijn jeugd en de overtuigende gedachten die ik in de baarmoeder heb meegekregen. Ik voelde me vrij. Verlost. Maar ook moederziel alleen. Dit duurde maar kort door de liefde die ik voor mezelf voelde en de liefde van Ursula en mijn begeleiders.
Niet alleen mijn eigen wedergeboorte was geweldig, ook het mogen begeleiden van de anderen was heel bijzonder. Dankbaar om daar getuige van te zijn geweest. Dankbaar dat ik bij hun wedergeboorte mocht zijn.

‘s Avonds hadden we een ademsessie. Mijn hele lijf tintelde van de energie die er doorheen stroomde. Ik voelde een straal in mijn 3e oog. Zooo apart.

De 2e dag mochten we nog een keer. Een ander groepje met net zulke leuke, lieve begeleiders als de vorige dag en kreeg ik prachtige inzichten.
Ik heb problemen met aarden. Dat kost me altijd veel moeite. Ik stel mezelf dan voor dat ik een eik ben. Nu kreeg ik het inzicht dat ik geen eik moest voorstellen maar een rietstengel.

Een rietstengel staat niet alleen, is flexibel, kan zich goed in anderen verplaatsen, kan de stormen aan maar blijft stevig in zijn kern staan.

Daarnaast kwamen de Engelen erbij die me lieten weten dat ik uniek, belangrijk en liefdevol ben. En dat ik vele mensen mag helpen met in hun kracht te komen. En niet te vergeten: dat ik nog meer op de voorgrond mag treden. Ik mag mijn podium pakken.

Tijdens het bijkomen van de wedergeboorte hadden we het over mijn bijzondere achternaam: Aardoom. Het aardse verbonden met het spirituele. Verteld dat ik deze naam als mantra gebruik. Aardooooooom. Terwijl we genieten van een groepsknuffel beginnen mijn lieve begeleiders en Hetty ineens deze mantra te zingen. Kippenvel tot in mijn tenen.

ReikiMar & More: kom in je kracht!
Ik vind het heel bijzonder dat ik sinds ik een Reiki praktijk (in Almere) heb, ik zoveel mooie mensen mag ontmoeten. Mensen die open staan voor nieuwe ervaringen, mensen die in de spiegel durven kijken, mensen die hun pijn of angst aan durven pakken. Mensen die in hun kracht willen komen. Ik heb ontzettend veel respect voor ze. Mensen die vastgeroeste overtuigingen willen loslaten.

Dat ik zoveel mooie dingen mag doen bij collega spiritueel werkers om mezelf nog verder te ontwikkelen. Iedere ontwikkeling die ik doormaak gebruik ik weer tijdens mijn Reiki cursussen. Zo groei ik niet alleen maar worden mijn Reiki cursussen en Reiki behandeling steeds krachtiger.

Een wedergeboorte qua jeugd en een wedergeboorte qua werk. Ik ga voor de volle 100% voor ReikiMar & More.

Dikke stralende knuffel
Mariëlle

Een rebirthing weekend is een absolute aanrader. www.definest.nl

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin