Home » Blog » Reiki » Jezelf weer laten opbloeien
tot bloei komen

Jezelf weer laten opbloeien

door | 10 apr, 2019 | Persoonlijke Groei, Reiki

Genieten van de lente

De ochtendzon op mijn gezicht, de vogels die fluiten en druk in de weer zijn met hun nestjes. De bloesem in de bomen. De geur van pas gemaaid gras. De lente is in volle gang.

Ik kan hier zo intens van genieten.

Alles komt weer tot bloei nadat er rust is gehouden. Zo werkt dat ook voor de mens. Een periode van rust is prima, zelfs noodzakelijk, om daarna jezelf weer te laten opbloeien, te groeien en te stralen. Een periode van rust om weer in je kracht te gaan staan.

Ik merk dit ook bij mensen die een Reiki cursus hebben gedaan. Het brengt ze dichter bij hun kern en laat ze weer bloeien. Soms kan er een periode van rust nodig zijn, een periode om eens goed naar jezelf te kijken en te voelen wat je nu daadwerkelijk wil. Even in je eigen cocon om daarna net als de vlinder uit te vliegen. Reiki ondersteunt je in dit proces. Het kan je pad van de toekomst duidelijker maken.

Als ik zie waar mijn cursisten nu staan, dan kan ik daar ook intens van genieten. Ik zie ze groeien, bloeien, ze durven beslissingen te nemen, ze durven voor zichzelf te kiezen. Natuurlijk lopen ze tegen dingen aan, maar daardoor leren ze zichzelf nog beter kennen. Het is zo’n bijzonder proces. Trots op een ieder van deze kanjers en dankbaar dat ik hen een stukje mag begeleiden op hun pad naar een mooiere toekomst. Dankbaar dat ik er altijd voor hen mag zijn als ze me nodig hebben. Hun Reiki Master/ Teacher voor het leven.

Afgelopen maandag een Reiki verdiepingsdag mogen geven. Een dag vol mooie handvaten voor Reiki cursisten. Gewapend met een certificaat gingen ze vol enthousiasme de deur weer uit. En nog blijven de berichtjes binnen komen hoeveel ze aan de dag gehad hebben en wat ze nu meemaken. Heerlijk.

Komend weekend een Reiki 1 cursus en ik kan al niet wachten om die gezichten te zien als ze de met de liefdevolle Reiki energie ontdekken. En een nieuwe Reiki Master/ Teacher rond dan zijn stage af.

Op naar een mooiere wereld waarin de mensen liefdevoller met elkaar om gaan!
Help jij me mee om de wereld van nog meer liefde te voor zien door een verandering bij jezelf aan te gaan?

Liefs
Mariëlle (alias ReikiMar)

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin