Home » Blog » Reiki » Verschillende soorten Reiki
verschillende soorten Reiki

Verschillende soorten Reiki

door | 2 nov, 2021 | Persoonlijke Groei, Reiki

Waarom zijn er zoveel verschillende soorten Reiki?

De één zweert bij Usui Reiki en de ander wil graag meerdere vormen van Reiki gebruiken. Het is allebei goed, volg daarin je gevoel.

Voor mij is Usui Reiki het basis ingrediënt en zijn de andere Reiki soorten de verschillende smaken die je toe kunt voegen aan het basis ingrediënt. Je kunt het vergelijken met een supermarkt. Je hebt pindakaas en inmiddels zijn er een heleboel smaakjes aan toegevoegd. Keuze te over.

Net als met Reiki. Usui Reiki is de start waardoor jouw verbinding met het Universum weer wordt geopend en de energie weer begint te stromen. Usui Reiki kun je echt overal voor gebruiken maar soms wil je een krachtigere energie of wil je een laag dieper helen. Of wil je meer aan je zelfvertrouwen werken o.i.d.

Laten we eens kijken naar de positieve aspecten van meerdere soorten Reiki

Miljoenen mensen over de wereld hebben Reiki ooit in hun leven ervaren. Met name de laatste jaren is er een enorme groei te zien. Mensen hebben behoefte aan persoonlijke en spirituele groei. Vaak is de start van spirituele groei een Reiki 1 cursus. De deur naar een positiever leven wordt geopend. Reiki brengt zoveel mooie dingen op je pad. Op ieder niveau: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het heeft mijn leven en het leven van vele cursisten verrijkt en 180 graden gedraaid.

Reiki is niet gebonden aan geslacht, leeftijd, cultuur of geloof. Reiki is echt Universeel en voor iedereen. Daarnaast kun je Reiki combineren met vele andere methodes. Wat dacht je van een masseur die tijdens de behandeling de Reiki laat stromen. Of een hypnotherapeut die je tijdens of na de hypnose kan ondersteunen met Reiki. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden. Daarnaast kun je onder andere edelstenen, kleuren en essentiële oliën toepassen tijdens je Reiki behandeling. Keuze genoeg. Volg daarin jouw gevoel en de juiste intentie. Wees altijd dat zuivere Reiki kanaal.

Alle vormen van Reiki hebben een gemeenschappelijk iets. Ze werken allemaal met de Universele Energie. Daardoor werken ze allemaal en voelen ze net even iets anders.

Ik kan er nog heel veel over vertellen maar ik nodig je uit om het te ervaren.

In 6 weken tijd 11 verschillende Reiki behandelingen ervaren. De 11-daagse Reiki Belevenis

“Reiki: het uitnodigen van meer geluk in je leven” 

Korte uitleg over een aantal Reiki soorten:

Usui Reiki: het startpunt van persoonlijke groei. Leren werken met de Universele energie waardoor je zelfherstellend vermogen omhoog gaat en je jezelf en anderen leert helen.

Karuna Reiki®: gericht op compassie en mededogen. Hogere trilling dan Usui Reiki zodat je op een diepere laag kunt helen.

Lightarian Reiki™: 6 hogere vibrationele banden van Usui Reiki voor Usui Reiki Masters.

Shambhala Reiki: ontstaan in Atlantis. Een uitgebreidere vorm van Reiki. Als Usui een 5 watt lamp is dan is Shambhala Reiki een 50 watt lamp.

Kundalini Reiki: stevige basis van je onderste chakra’s zodat je goed gegrond bent en beter spiritueel kunt groeien. Ontwaken van je Kundalini.

Gold Reiki: transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde. Ideaal voor kinderen omdat het ze rust en ontspanning geeft.

Sekhem Seichim Reiki: verwijdert limieten waardoor je je zelfvertrouwen en zelfrespect kunt vergroten. Egyptische Reiki.

Zilver Reiki: mix van Universele levenskracht en de zilveren energie. Houdt negatieve energieën op afstand zodat je in je eigen positieve energie kunt blijven.

Consciousness Reiki, Excalibur Reiki, Kosmische Draak Energie Reiki, Purple Reiki: lees meer hier

Voeg smaken toe aan je Usui Reiki of hou het alleen bij de Reiki die je al beoefent. Het is jouw keus.

Groet,

Mariëlle, ReikiMar & More

Over Mariëlle Aardoom

Mariëlle ReikiMarAls gecertificeerd Reiki Master/ Teacher heb ik een enorme kennis en ervaring opgedaan, ook in Japan. Die kennis en ervaring geef ik tijdens onze veelgeprezen Reiki cursussen  met passie en liefde aan je door.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin